Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Tommy Hilfiger Ürün Değişim Mağduriyeti

18 Kasım 2023 15:31

Geçen sene 31 aralıkta Susurluk outlet Tommy Hilfiger mağazasından 2500 TL'ye çanta aldım. Askıları ilk aylardan itibaren soyuldu içindeki ipler sökük sökük çıkmaya başladı adresime uzak olduğu için uğrayamadım. Çantadan çok memnumun fakat kulplarının sökük görüntüsü pazardan almış gibiydi. Bugün mağazaya gidip kulplarının değiştirilmesini talep ettim incelemeye gideceği söylendi buraya kadar her şey normal. İncelemeden onay alması halinde değişim istedim sadece kulp değişmez dediler zaten tekti ürün başka yok sadece para iadesi olur dendi. Mağazaya baktığımda aynı üründen vardı. Değişim olup olamayacağını sorduğumda 2500 TL olarak aldığım çantamın incelemeden onay alması halinde 2500 olarak hesabıma geçeceğini çantanın şu anki fiyatının 3500 TL olduğunu 1000 TL fark ödeyerek mağazadaki aynı çantayı alabileceğimi söyledi. Dünyaca ünlü bir markanın ürünün arkasında durmaması cidden inanılmaz. Personelin işgüzarlığı mıdır Tommy cidden böyle bir politika mı yürütüyor bilmiyorum ama bir daha uğramam kazara kusurlu ürün alsanız benim başıma gelen sizin de başınıza gelecek. Eski çantamı alarak mağazadan çıktım ama hiç memnun değilim bu durumdan.

Özge
Özge

Tommy marka canta Boyner mağazasından bende aldım 10 ay içinde soyulmalar başladı iade ya da değişim denildi. Buraya kadar her şey çok güzel iadede kartıma iade edilmedi. 10 ay olduğu için 6 ay içinde olsa karta iade edeceğini söylediler. Çek verebiliriz 2.500 TL tl olarak denildi. Kabul etmedim çantayı istedim. Çanta stok da yok turkiye genelinde yok nasıl bir şey de 10 ayda çanta yok oldu. Değişim talep ediyorum turkiye genelinde çanta yok denildi stok yok denildi. 2.500 TL aldığım çanta 10 ayda 4.800 TL olarak görünüyor şu anda mağdur olan biziz. Hem kartıma iadeyi yapmıyorlar şaka gibi çek verip gönderiyorlar üzerine bir de para koyup çanta aldıracaklar üstelik mağazadan şaka gibi bir durum gercektennn bir daha toomy marka ürün almayacağım

21 Mart 2025 13:02
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 20:31
Tommy Hilfiger Ürününün Arkasında Değil!
Sudem sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 21:45
Tommy Hilfiger Ve Boyner Müşteri Memnuniyetsizliği