Hadi Tom Pay Dan Gelen Mesaj

Hadi Tom Pay Dan Gelen Mesaj
Gülşah
04 Aralık 2023 11:49

Tom Pay uygulaması olan Hadi, Tom Bank çatısı altında hizmet vermeye devam edecek olup devir detayları yeni Çerçeve Sözleşmesinde yer almaktadır: https://bit.ly/hadisozlesme. İtiraz olmaması durumunda değişiklikler 30 gün sonra yürürlüğe girecektir. Dilerseniz bu süre içinde sözleşmenizi ücretsiz feshedebilirsiniz. Tom Pay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. Mersis: 0850065488900001 B001

Bugün böyle bir mesaj aldım. Bu, korkulacak bir şey mi anlayamadım; üstelik A101'in sunduğu Hadi kartını aktif olarak kullanan biriyim.

04 Aralık 2023 13:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Gülşah Hanım, Bize ilettiğiniz konuyu, detaylı bir şekilde inceledikten sonra size en kısa zamanda geri dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Geri bildiriminiz için ayrıca teşekkür eder, iyi günler dileriz. Hadi Müşteri Destek Ekibi

07 Aralık 2023 15:42

Merhaba , Konu hakkında size geri dönüş yapılmıştır. Süreç hakkındaki yorumlarınızı paylaşmak isterseniz, geri bildirimlerinizi dinlemek isteriz. İyi günler dileriz. Hadi Müşteri Destek Ekibi

Reyhan
03 Aralık 2023 19:54
Hadi TOM Pay Tom Bank Benim Bilgim Dışında Hesap Açmış
Ali sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2023 14:39
"Bilgilendirdiğiniz ve gerekli açıklamayı yaptığınız için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar"
Hadi Tom Pay Uygulaması Değişiklik Şaşkınlığı

Ayşegül