TOKİ Tapu Devir İşlemleri DASK Poliçesi

Üzeyir
12 Mayıs 2023 20:40

TOKİ borcumu erken ödeme kampanyası ile kapatarak E-Devlet'ten TOKİ tapu devir işlemlerine başvuru yaptım. Başvurum TOKİ tarafından reddedildi. Sebep ise DASK sigortası yokmuş. Benim şu an elimde Türkiye sigorta tarafından düzenlenmiş 2023 Ekim ayına kadar süresi olan DASK poliçem elimde mevcut başvuru ekranına da yükledim. Ama hala aynı uyarıyla karşılaşıyorum. Bilkent Ziraat Bankası şubesine de poliçemi götürüp incelettirdim. Dairenin bilgileriyle uyumlu olduğunu söylediler. Ama başvurum reddedildi.

toki-tapu-devir-islemleri-dask-policesi-1.pdf

Fırat

Selamlar. Ben de dün tapu için bankaya gittiğimde aynı sorunla karşılaştım. Görevli talep oluşturduğunu geri dönüş yapacağını bildirdi. Siz probleminizi çözebildiniz mi acaba? Nasıl bir yol izlediniz, yeniden DASK yaparak tapuyu alabilir miyiz diye merak ettim. Cevap verirseniz sevinirim.

Hakverdi

Ben borcumu kapatalı 11 gün oldu hala başvur seçeneği çıkmıyor bende, aramadığım birim kalmadı hepsi birbirine paslıyor

Hakverdi

Hocam tapu başvurusunu nereden yaptınız ben e-devletten yapamıyorum detay seçeneği var fakat başvur seçeneği yok.

Üzeyir

Borç kapama işlemlerinden 1 gün sonra edevlette başvur seçeneği geliyor.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası ve TOKİ DASK Poliçe Sorunu

Ahmet