Togg Yetkili Servis Randevu Ve Çözüm Sorunu

Selahattin
19 Şubat 2024 17:45

Aracın güvenlik sorunları var. Güncelleme alması lazım ayrıca sağa çekme sorunu var. Güncelleme ve diğer sorunlar için randevu almaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Uygulama üzerinden kayıt da bıraktım ama sonuç yok. Sağa çekme sorunuyla alakalı olarak daha önce servise 3 defa gitti ama çözülmedi.

profile profile

Şikayeti Çözüldü

Merhaba Maalesef aynı sorun sağa çekme bende de var. Direksiyonu düz konumda bırakıyorum kendi kendine 1 veya 2 derece sağa dönüyor. Araçta trim sesleri var, sürücü kapısı sert kapatırsam kapanıyor bugün sürücü kapı camı bozuldu vs vs vs Çok merak ettiğim bir konu var. Araçta bekleme ve aksesuar modunda herhangi bir ses gelmiyor fakat hazır Moda aldığımda kaputun sağ tarafında fan sesine benzer bir ses gelmekte bu durum sizde de var mı? Müşteri hiz. Kendini teknisyen olarak tanıtan bir kişi bunun normal olduğunu söyledi ama aracı ilk aldığımda 20 gün önce aldım böyle bir ses yoktu.

Emre
Emre

Rot ayarını piyasada yaptırsanız, garantiniz bozuluyor mu? Lastik balans ayarı gibi bir işlem neticede.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Togg Fabrika Çıkışı Sorunlu Araç

30 Temmuz 2024 11:27

19 Mayıs 2024 10:30
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Güncelleme Sorunu Ve Çeşitli Çalışmama Sorunları

Batuhan