Togg Size Güvendim Aracımı Sattım 20 Gündür Rezil Oldum!

Fecri
22 Mayıs 2024 01:06

24.04.2024 tarihinde 12331*** numarası ile sipariş ettiğim T10x için 06.05.2024 tarihinde ödeme ve diğer tüm işlemleri tamamladık. 07.05.2024 tarihinde faturamız kesilerek e-posta adresimize gönderildi. Şikayetim: Teslimat süresinin fatura kesim tarihinden itibaren en geç iki hafta içerisinde olacağı belirtilmesine rağmen bugün 17. Gün ve hâlâ teslim edilmedi. Teslimat adresi olarak Ankara'yı seçtik. Ne zaman teslim edileceği ile ilgili herhangi bir bilgi alamıyoruz. Trumore uygulamasındaki 'Bize Ulaşın' kısmından satış temsilcimizle çok hızlı iletişim kurabileceğimiz telefonda iletildi; ancak teslimatla ilgili sorularımız nedense cevapsız kalıyor. Bilgi için telefonla ulaştığımızda 'Satış temsilcinize iletelim, size dönüş yapacaklar' deniyor. Satış temsilcisine telefonla biz ulaşamıyoruz, onlar müsait olduklarında bize ulaşıyorlar. İki milyon Türk Lirası'na yakın ödeme yaptık, bir ay geçti; trafik sigortası ve kasko zorunlu olduğundan onları da yaptırmak zorunda kaldık ve bu işlemler için de ödemeleri yaptık. Beklemekteyiz. Togg yetkilileri, lütfen net bir teslim tarihi verin. Sizin teslimat için belirttiğiniz süreler tamamlandı. Aracı ne zaman alabileceğim?

25 Mayıs 2024 18:19

Paranızla rezil olmak istiyorsanız benim gibi Togg alın bir aydır ödemem yaptım kasko sigortamı yaptım ama ortada araç yok bunlara güvenerek kendi aracımla sattım en geç iki hafta içinden gelir diye bir ay oldu maalesef ülkemizin en büyük sıkıntısı kurumsal olamıyoruz

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
20 Mayıs 2024 19:26
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracım Teslim Edilmiyor Günlerdir Bekletiliyorum

Huseyin
17 Mayıs 2024 13:07
Togg Aracım Teslim Edilmiyor Günlerdir Bekletiliyorum

Togg Tescil Aşamasının Uzaması

Asil
16 Mayıs 2024 16:12

Togg Teslimatında Gecikme Ve İletişimsizlik Sorunu!

Batuhan
22 Ocak 2025 16:48
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Togg 2 Ayda Araç Teslim Ediliyor

Ömer