Togg Sipariş İptali. Erken Teslimatta Israrcılık

Togg Sipariş İptali. Erken Teslimatta Israrcılık
26 Aralık 2023 23:34

8 aydır yedek listede #1161261 numaralı sipariş ile yedek 11xxx sıralarında Togg için bekliyorum. 10 gün önce müşteri hizmetleri aradı, 'Şanslı kullanıcımızsınız, eğer isterseniz Aralık ayında teslimatınızı yapabiliriz' dediler. Ben de şu an hazırlığımın olmadığını, sıram gereği kendimi Şubat-Mart ayına ayarladığımı söyleyip Aralık ayında teslimatı istemediğimi belirttim. 1 hafta sonra ödeme ekranım açıldı ve 3 gün süre verildi.

Ben de erken teslimat istemediğimi, sonraki süreçte konfigürasyon değişikliği yaparak almak istediğimi belirttim fakat 27.12.2023 tarihine kadar ödeme yapmadığım halde sipariş iptal edilecek denildi ve Aralık ayında alırsam wall charger hediye edileceği söylendi. 26.12.2023 tarihinde müşteri hizmetlerini arayıp kredide sıkıntı yaşadığımı belirttim, onlar da 'Not alalım, iletişim kurulsun, siparişiniz yanmasın' dediler.

Sözde yardımcı olunacak gibi fakat 27.12.2023 tarihine kadar sürem olmasına rağmen siparişim, benim haberim ve rızam olmadan iptal edilmiştir. Erken teslimat konusunda rızam olmadan ani bir şekilde ödemeyi açıp, '3 gün içinde ödeme yapmazsanız siparişiniz iptal edilecektir' diyerek 2. Günün sonunda siparişimi iptal ederek beni mağdur etmişlerdir. Bu şekilde bir davranış, 'Yerli ve Milli' diyerek destek amaçlı sıraya girip 8 ay beklemiş birine yapılması hiç ama hiç yakışmadı.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Ayla
Ayla

Ben olsam hiç almam, belkide hayırlısı olmuştur

Veli
Veli

Yine şanslısın. Alanların sorunları bitmiyor!

Zeynep
Zeynep

Biz aldık ve babam yaşlı olduğu için anlamıyor ve satmak istiyor almak isterseniz bizimle iletişime geçin lütfen

Osman
Osman

Aynı durumdan bende muzdaribim, beni 20.12.2023 tarihinde aradılar aynı şekilde hızlıca Aralık teslimatı için aynı sizdeki gibi bilgiler verdiler, ayın 25 ine kadar yurt dışında olacağımı konu ile ilgilenemeyeceğimi söyleyip ayın 25 inde beni aramalarını istedim. Buna rağmen beni dün yani 27 inde arayıp teslimatın ödeme yapılmasa 14 gün içinde otomatik iptal olacağını söylediler, ben aralıkta alamayacağımı paramın vadede olduğunu ocak 11 de vadem dolduğunu belirtmeme rağmen bana sunduğu teklif, aracınız üretildi, iptal edip Ocak ta tekrar sipariş verebileceğimi söyledi. Sanki üretilen aracın üzerinde adım yazacakmış gibi, ısrarla sürecin bu şekilde yürüdüğünü belirtti, Bu şekilde yapılan muamelede talihli olmanın ne gibi bir avantajı var niye çekiliş yapıldı ki o zaman. Durumu kabul etmediğimi belirterek Ocak ta normal sürecime devam etmek istediğimi süreci yönetenlere iletmesini istedim, bu arada ben yurt dışında iken uygulamada ödeme sürecini başlatmışlar, bakalım ne olacak.

Enes

Ödeme yapılmazsa iptal edecekler Benim 1 günüm olmasına rağmen 1 gün önceden iptal ettiler

Ahmet
Ahmet

İyi günler aynı olay benimde başıma geldi yedek listede yer alıyordum beni de aradılar 2024 sonrası hakkımı kullanmak istiyorum şu an maddi halim hazır değil zaten en geç haziran teslim denildi bizde ona göre hazırlandık tabi sonrasında beni de tekrar arayarak ödeme listesi açıldı 3 gün içerisinde ödeme yapın denildi bugün son gündü hakkım yandı ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım milletin hakkını telef ettiler 8ay içeride parayı kullandılar para pul oldu ben almayacağım demiyorum 2024 sonrası versinler alalım şimdiye kadar akılları neredeydi

Serap
Serap

Aynı sureci yaşattılar yerli milli arabada, istedikleri gibi işlemler yapıyor dalga geçiyorlar resmen

Enes

Almak istiyorum diyenler varmış ödeme açmamışlar onlara da Telegram da o şekil yazmışlar neyi amaçlıyorlar belli değil para pul oldu dediğiniz gibi bir de bekledik o kadar yazık günah

Togg 2024 Yılı Teslimde Sipariş İptali

19 Aralık 2023 13:10