Togg Seyir Halindeyken Araç Kendiliğinden Durdu!

Togg Seyir Halindeyken Araç Kendiliğinden Durdu!
Ersin
11 Eylül 2024 23:0971.546

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde üretilen yerli ve milli olan Togg aracı nisan 2024 tarihinde nl1csu0p10g02**** şasi numaralı aracı satın aldım. Aldıktan 1 hafta sonra kuzey Marmara otobanında sol şeritte seyir halinde iken araç birden durdu. Arkadan bir araç gelmiş olsaydı ben ve içinde bulunan ailemin acı haberini almış olurdunuz. Yol yardımıyla iletişime geçerek aracı servise götürmemi istediler. Bende Atatürk Havalimanı lokasyonunda bulunan servisinize götürdüm aracın sıkıntısı güncelleme olduğunu dile getirdiler. Aracı serviste güncellediler. Artık bu sorunları yaşamazsınız dediler. Bende aracı aldım kullanmaya devam ettim. Araçta bazı sorunlar devam etmekteydi. Enerji seviyesi arızası gibi yol yardımı aradığımda resetleme işlemini öneriyorlardı. Temmuz ayında yine aynı şekilde araç seyir halinde iken enerji seviyesi arızası vererek kendiliğinden durdu ağustos ayında da aynı şekilde araç seyir halinde iken hata verip birden durdu. Servise götürdüm aracı obc güncellemesi geldiğini güncellemeden kaynaklı olduğunu söylediler. Güncelleme işlemini yaptıktan 2 gün sonra trugo şarj istasyonunda araç şarjı 79 iken şarj kesti. Sonra enerji seviyesi arızası verdi yol yardımı aradığımda resetleme işlemini önerdi. Resetleme yaptıktan sonra yine seyir halindeyken araç kendiliğinden durdu. Aracı yine servise götürdüm 1 hafta serviste kaldı araç. Aracı aldığımda ilgili danışman 1 hafta önce obc den farklı bir güncelleme geldiğini onu yaptık sorun artık almayacağımı belirtti. Bende aracı alıp eve geldim. Araca tekrar bindiğimde enerji seviyesi arızası ile karşılaştım. Araba çalışmıyor yol yardımı aradığımda teknisyenimiz size ulaşacak diyor teknisyen dtc sıfırlama resetleme işlemi yapmasına rağmen araç hala aynı hatayı vermeye devam ediyor. Bana yanında cımbız var mı sigorta sök tak yapmanız diyor ya ben akıllı cihaz aldım ne işim var sigorta sök tak ile. Şimdi sormak isterim size cumhurbaşkanımızın yerli ve milli vurgusuna binaen severek ve isteyerek aldığım bu araçta ölümlü kaza olduğunda mı dikkate alınacağım.
Sayın yetkili aracımın iadesini talep etmekteyim. Talebim olumsuz olduğu takdirde yaşadıklarımı eksiksiz ; mahkemeler, sosyal medya, TV ve gerekirse cumhurbaşkanıma mutlaka sesimi bir şekilde duyuracağımı belirtmek isterim.

12 Eylül 2024 16:19 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Yaşadığınız deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Kullanıcı memnuniyeti her zaman önceliğimizdir ve bu doğrultuda size en iyi şekilde yardımcı olmak istiyoruz. Destek taleplerinizi, daha hızlı ve etkili bir şekilde çözebilmemiz için Trumore uygulaması üzerinden konuyu iletmenizi rica ediyoruz. Trumore uygulamasından oluşturduğunuz talepler, ekibimiz tarafından titizlikle incelenecek ve en kısa sürede çözüm sağlanacaktır. Trumore uygulamasını uygulama marketinizden indirerek destek talebinizi oluşturabilirsiniz. Bu şekilde, talebinizin doğrudan ilgili iş grubuna ulaşmasını ve gereken aksiyonların alınmasını sağlamış olursunuz. Anlayışınız için teşekkür eder, her türlü destek ve talebiniz için Trumore üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar(31)

Tayfun
Tayfun
27 Kasım 2024 23:55

Yeni piyasaya sürülen bir ürüne hemen atlanmaz zaman geçsin hastalıkları giderilsin tüm sıkıntıları giderildikten sonra alınır. Buna da tecrübe denir. Sizde kazanacaksınız ama zamanla

Raşit
Raşit
11 Kasım 2024 12:49

Bu kadar yorum ve şikayetten sonra almayı çok istiyordum, asla almayacağım. Ülkemizin özellikle otomobil sektöründe gelişip büyümesini çok istiyorum ancak kesinlikle hazır değiller. Bu sorunları acilen çözmeliler. Sedan üreteceğinize önce piyasadaki araçlarınızın sorunlarını tamamen giderin, insanlara önce güven aşılayın sonrası zaten gelir. Reklam ve para kurbanı olursanız yakında Togg alıcısı kalmayacak. Bakın bir tane gitti bile.

Ertuğrul
Ertuğrul
2 Ekim 2024 21:12

Maalesef aynı sorun bende de var aracı alalı 5 ay oldu aldığım günden beri arızalı (enerji sistem arızası) 2 defa güncellemeye gitti. Defalarca servis geldi. Yine aynı arıza devam ediyor. Bıktım artık kapudu aç vidaları sök sigortaları sök. Sıfır araba aldık takim çantası ile geziyorum.

Gökhan
Gökhan
19 Eylül 2024 20:11

Çok geçmiş olsun Togg ile acayip badireler atlatmışsınız siz ve aileniz. Bir kaza yaşamamış olmanız gerçekten mucize gibi. 1 saate yakındır burada Togg şikayetlerini okuyorum vallahi inanılır gibi değil, nasıl bu kadar iş güç bilmez yol yöntem bilmez ilgisiz kişiler bu projenin sorumluları olmuşlar insan hayret ediyor. Hükümetin bu kadar arkasında durduğu bir proje, nasıl güvenen insanları böyle mağdur edebiliyor ki? En son kredi reklamlarından sonra bende bir araştırayım dedim bu aracı ama tüm şikayetleri okuyunca değil para verip almak hediye etseler kapıya getirip koymam diye düşünmeye başladım, cidden bunları yaşasam o arabayla bir daha yola çıkamam, ne zaman duracak, acaba duracak mı diye insan hep tedirgin olur. Paylaşıp bizim gibi düşünen insanları aydınlattığınız için teşekkürler, umarım en kısa zamanda gerçekten işin içinden gelen işi bilen ve müşteriye önem veren insanlar yetkileri alırlar.

Nedim
Nedim
Şikayeti Çözüldü
18 Eylül 2024 10:06

Milli gurumuz dedim, milli derdim oldu...

Sadettin
Sadettin
17 Eylül 2024 08:35

İtalyan montaj araçlarda bu tür sorunları görmek çok güç genelde ama 5. Klasman Çin malı parçalar yüzünden olması gayet doğal. Aracın ana fabrikası büyük bir servis olması yönünden avantajlısınız. Bir miktar ana yedek parça Çin'den getirilmiş olması lazım. Kısa sürede tamir ederler.

Hüseyin
Hüseyin
14 Eylül 2024 17:21

Araç aniden durdu derken daha açık yazabilir misiniz anı fren mi yaptı stop mu etti yoksa ekranlar mi gitti araç yavaşlayıp sağa mi çektiniz ne oldu yani

Murat
Murat
14 Eylül 2024 14:47

Aynı arıza tekrarlıyor ve çözülemiyorsa kusurlu ürün demektir. Firma iade almazsa ticaret mahkemelerine başvurabilirsiniz.

Ferhat
Ferhat
14 Eylül 2024 10:57

Cumhuybaşkanın mı hey ayabanın peşinden koşacak? 🥰

13 Eylül 2024 14:19

“Araç birden durdu derken zavadanak mı durdu? Hata alarak sağl seride geçip öyle mi durdurdunuz. Merak ediyorum cümlemi yanlış yazılıyor acaba”

13 Eylül 2024 14:18

Araç birden durdu derken zavadanak mı durdu? Hata alarak sol seride geçip öyle mi durdurdunuz. Merak ediyorum cümlemi yanlış yazılıyor acaba

Tufan
Tufan
13 Eylül 2024 11:12

%100 yerli ve milli aracımız kesinlikle diğerlerinin hepsinden daha iyi ne Tesla ne Toyota onların hepsi yurt dışı bizimki tamamen %100 yerli ve milli yolda da kalsa bataryası da bitse çalışmasa da bizim aracımız

Cengiz
Cengiz
13 Eylül 2024 09:27

Ver mahkemeye iade et. İllede başınıza bir şey mi gelsin istiyorsun... Geçenlerde bir arkadaşım dikey rampada kalmış... Alacaktım vazgeçtim

Evren

Bizde de aynı sorun var

Togg Aracım 1 Aydır Serviste

Kemal
2 Eylül 2024 16:5579.903

Yerli araba olmasının heyecanı ile 34 *** 8 plakalı Togg arabamı, vaat edilen tarihten yaklaşık 2 ay sonra 2023 yılında ...

5 Destek3 Yorum

Togg Ve Trugo İle Yaşanan Şarj Sorunu

Ahmet
31 Ocak 2025 19:1719.563

Kasım ayı içerisinde Togg T10X V2 uzun menzil aracımı satın aldım. Kasım kampanyası içerisinde bir yıllık şarj hediyesi ...

Tümünü Gör
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg Üretim HatasıDeğil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman
Togg Fren Titreme Sorunu