Togg Aracım 1 Aydır Serviste

Kemal
02 Eylül 16:55

Yerli araba olmasının heyecanı ile 34 *** 8 plakalı Togg arabamı, vaat edilen tarihten yaklaşık 2 ay sonra 2023 yılında Kocaeli'den teslim aldım. İstanbul'a gelirken yolda, sinyal ışıklarının yanmadığını fark edince, teknik servisi aramak için yaklaşık 45 dakika uğraştım. Yanımda otomobil tamircisi ile birlikte teknik servisin verdiği talimatları uygulamamıza rağmen sorun çözülmedi. Birkaç gün sonra sinyal ışıkları ilave olarak arabada diğer ışıklar da sönmeye başladığı gibi araba belirli aralıklarla stop edince, çağrı merkezini aramaya başladık. Ne yazık ki 45 dakikadan önce cevap alamadığımız gibi İstanbul'da sadece Zeytinburnu'nda servis olduğunu öğrenince inanamadım. Servis bir ay sonra gün verdi, olabilir dedik, çünkü arabamız yerli ürünüydü. Servis sorumlusu yazılım hatası olduğunu bildirdi ve bir hafta sonra arabayı alabileceğimizi söylediklerinde yine ses çıkarmadık.

Yapıldıktan belirli süre sonra yolda kaldım, sarı ışık yanıp (elektrik arızası olduğunu açıklıyordu) Sapanca'dan İstanbul'a çekici ile Atatürk Havalimanı bölgesindeki servise götürdüm ve sarı ışık yandığını, arabanın şarj kabul etmediğini de kendilerine bildirdim. Güncelleme yapılacak dediklerinde, kendilerini tekrar ikaz etmeme rağmen, ilgisizce biz sorunu çözeriz diyerek beni gönderdiler. 4 gün sonra yapıldı. Gel dediler, aldıktan sonra, bir gün sonra müsait bulduğum şarj istasyonuna gittim, araba yine şarj almadığı için, 16/08 tarihinde çekici ile tekrar aynı servise götürdüm. Yaklaşık 20 gündür ilgilenen yok, batarya değişecek diyorlar, onay bekliyoruz diyorlar ve beni oyalamaya devam ediyorlar. Parça Avrupa'dan mı geliyor diye soruyorum, cevap veremiyorlar. Yabancı marka bir araba alsaydık ya arabayı değiştirir veya kötü reklam yapmamam ve Tüketici Mahkemesi'ne müracaat etmemem için kullanmam için araba verirlerdi. Türk malı araba aldığım için suç mu işledim? Devamlı arıza yapacaksa ve yedek parça yoksa neden arabalar satışa çıkarılıp bizleri mağdur ettiniz? 18 milyonluk İstanbul'da 2 servis olur mu? Yaklaşık 8 aydır ödediğim yol masraflarını kim karşılayacak? Son bir not: 02/09/2024 tarihinde yarım saat boyunca yetkili servisi aradım fakat telefona kimse çıkmadı. Bu kadar ilgisizlik olamaz. Çok yoğunsanız çalışan kişi sayısını artırıp müşterilerinize bilgi veriniz.

profile profile profile
03 Eylül 15:14 (Şikayetten 22 saat sonra)

Ahmet

Asıl sorulması gereken soru servis yetersizliğinden ziyade neden bu servisler ağzına kadar dolu, hatta Havalimanı ağzına kadar dolu, servis açmamanın nedeni ne olabilir, neden sadece İstanbul'da yazilim yapılıyor sadece, neden başka illerde yapılmıyor

Togg Servis Umursamazlığı Servise 12 Gündür Ulaşamıyorum

Burak
29 Temmuz 12:29

Togg 2 Ayda Araç Teslim Ediliyor

Ömer
14 Eylül 12:20

Togg Koltuk Hafızası Arızası!

Serhat
19 Ağustos 19:55