Togg Düzensiz İşini Yapmayan Servis

İbrahim
20 Nisan 2024 01:28

Togg marka aracımı şehir dışından Ankara Ağaçlı Bosch Car servisine yazılım güncelleme için götürdüm. Randevu saatim 11:00 olmasına rağmen aracı saat 19:30'da güncellemenin indirildiğini ve güncellemeyi evde yapabileceğimi söyleyerek teslim ettiler. Kendilerine şehir dışından geldiğimi ve sorun çıkması durumunda mağdur olacağımı söyledim, ancak hiç sorun olmayacağını ve gerekiyorsa iletişime geçilebileceğini belirttiler. Eve geldiğimde güncellemenin yüklenmediğini fark ettim. O kadar yolu boşuna gitmiş oldum ve tüm günüm heba oldu. Formu da gerçekten güncelleme yapılmış gibi imzalattılar. Servis hizmet kalitesinin düşük olduğunu ve yoğunluktan dolayı bu kadar düzensiz olduklarını sorduğumda, Togg markasını eleştirdiler ve her şeyin marka tarafından ayarlandığını, kendilerinin bir müdahalede bulunamayacaklarını ifade ettiler. Türkiye'nin yerli otomotiv sektörü için bu durum çok kötü bir örnek teşkil etmektedir. Kendilerini savunmak için markayı kötülüyorlar. Şu an araç çalışmıyor ve müşteri hizmetleri aracın çekici ile Ankara'ya getirilmesi gerektiğini söyledi. Tüm bu yaşananların tek sebebi işini düzgün yapmayan Bosch Car Ağaçlı servisidir.

profile profile

Deneme

Togg almayı düşünüyordum, hala kararsızım. Anlaşılan Togg almadan önce yedek bir araç bulundurmak gerekiyor. Şikayetleriniz için CİMER e başvuruyor musunuz?

Ahmet

Biraz mantıklı yorum yapın, Togg ne derse onu yapıyorlar, adamlar kendi kafasına göre bir şey ekleyemiyorlar

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Togg Pişmanlıktır Dert Sahibi Oldum

Tarık
10 Şubat 2024 03:12
Bengüsu sonuçtan hiç memnun değil

Togg Sıfır Araçta İlk Günden Yazılım Hatası Ve Büyük Hayal Kırıklığı

Bengüsu