Togg Araçlarında Ekran Sorunu Can Güvenliği Tehlikede

Togg ekranlar tamamen gitti, sürüş halindeyken gösterge paneli ve tüm ekranlar gitti, 1 dakika sonra kendiliğinden geldi. Hiçbir hata mesajı vermedi ama ben kaza yapmaktan kıl payı kurtuldum. Yaklaşık 3 aylık bir araç ama sorunlarından çok yoruldum. Lütfen, diğer hataları saçma da olsa bir şekilde çözüyorum ve önemsememiştim ama bu konu can güvenliği açısından çok çok önemli. Lütfen çözüm bekliyorum.

14 Ekim 2024 13:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Yaşadığınız deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Kullanıcı memnuniyeti her zaman önceliğimizdir ve bu doğrultuda size en iyi şekilde yardımcı olmak istiyoruz. Destek taleplerinizi, daha hızlı ve etkili bir şekilde çözebilmemiz için Trumore uygulaması üzerinden konuyu iletmenizi rica ediyoruz. Trumore uygulamasından oluşturduğunuz talepler, ekibimiz tarafından titizlikle incelenecek ve en kısa sürede çözüm sağlanacaktır. Trumore uygulamasını uygulama marketinizden indirerek destek talebinizi oluşturabilirsiniz. Bu şekilde, talebinizin doğrudan ilgili iş grubuna ulaşmasını ve gereken aksiyonların alınmasını sağlamış olursunuz. Anlayışınız için teşekkür eder, her türlü destek ve talebiniz için Trumore üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ali
15 Ekim 2024 23:53

Sayın yetkili, Trumore uygulaması var, destek talebi de oluşturdum. Fakat çözüm önerisi yok çünkü çözüm onlarda da yok. Sanırım yasal yollara başvurmak dışında pek seçenek kalmıyor. Sürüş anında tüm ekranların gitmesi hiçbir sinyal vb. Sistemin çalışmıyor ve seyahat devam ediyor olmayı önemsenmiyor olması marka açısından düşündürücü!

14 Ekim 2024 09:50

Bizim insanımız yok Mercedes de de BMW de de oluyor diyorlar, oysaki mersedesin geri çağırma hatalarını kısaca yazayım. " Sesli asistan ses tonu beğenilmedi, otomatik park sistemi 1 cm kaçırdı " gibi çok basit hatalar ve firma bu hatalarda bile aracını gericagiriyor, oysa bizim millet tpgg yolda zank diye kalakalıyor ama olsunmuş bu hatalar ufak tefek Mis zamanla düzelirmiş Muş

Togg Servisine Ulaşabilen Var Mı?

Togg aldığım günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Enerji sistemi hatası Batarya hatası Ekran hatası Düzeltildi denilen h...

3 Destek

Tümünü Gör