Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aldığım Gün Ekran Kapandı

05 Haziran 2024 17:34

Aracı bugün 04.06.2024 tarihinde güncelleme yapılmadan teslim aldım eve gittiğimde güncellemeyi başlattım sonrasında ekranlar gitti. Servisi aradığımda bana sigortasını söküp geri taktırdılar ve reset attırdılar ancak ekranlar gelmedi. Aracı aldığım gün servise gönderdim, Yazıklar olsun! Kim bilir ne zaman geri alacağım. Araç neden güncellenmeden teslim ediliyor! Sorunun acilen çözülüp aracın geri gönderilmesini istiyorum.

06 Haziran 2024 22:56

Togg a sesleniyorum. Ayıplı malın tanımı 6502 sayılı tkhk m. 8/1'de yapılmıştır. Buna göre; “Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır.” ayıplı mal satılmıştır acilen servise gönderilen aracın sorunun çözülüp geri gönderilmesini istiyorum. Teslim alınan gün araç servis için geri gönderilir mi?

profile profile profile
06 Haziran 2024 16:58

Aracın büyük güncellemesi yapılmadan teslim edilmiş ve büyük güncelleme de parça değişimi yapılıp güncelleme yapılıyormuş. Bu ayıplı mal teslim etmektir. Avukatımla görüşmek üzere, bir araç alınan gün servise gönderilir mi ya, hiç mi söylenmez büyük güncelleme gerektiği

06 Haziran 2024 17:00

Aracı teslim aldığım gün servise veriyorsam, aracı servise verdiğim gün almam gerek. Aracı 08.06.2024 cumartesi tarihinde almak istiyorum. Daha ileri tarihte almam durumunda hukuk süreci başlatacağım bilginize

11 Temmuz 2024 08:48 (Şikayetten 1 ay sonra)

Togg Ac Şarj Sorunu!

26 Mayıs 2024 00:28

Togg Aracımın Teslimatı Gecikti, Bilgilendirme Ve İletişim Sağlanmadı!

Akif
31 Temmuz 2025 10:13
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
24 Aralık 2023 18:02