Togg İlk Günden Arızalandı

Togg İlk Günden Arızalandı
15 Mayıs 2024 17:53

14 Mayıs Salı günü Bilişim Vadisi'nden aracımı teslim aldım. Cihazda eski bir güncelleme mevcuttu. Eve gelip yeni güncellemeyi yükledim ve aracın ekranları tamamen gitti. Arabayı aldığım ilk gün mağdur oldum. Müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim ve bana 3 saat sonra aracımı servise çekmek için çekici yönlendirdiler. Geç saat olduğu için istemedim ve aracımı 15 Mayıs Çarşamba sabahı Yedimavi Togg servisine götürdüm. Bana en erken aracımı Cuma günü verebileceklerini belirttiler. Normalde değişecek parçanın işleminin 2 saat sürdüğünü ancak prosedürlerin süreci uzattığını ifade ettiler. Bir an önce aracımın tamir edilip yeni sürümle güncellenerek bana geri verilmesini talep ediyorum.

Sinan
Sinan

Merhaba aracınız hayırlı olsun ve yaşadığınız problem için geçmiş olsun 14 Mayıs salı günü teslim aldığınız aracınızı ne zaman sipariş vermiştiniz kaç günde teslimat oldu ben 1 aydır teslimat bekliyorum bu yüzden soruyorum.

Selam, aynı sorunu bire bir yaşıyorum su an, aracı ne kadar sürede geri aldınız? Ayrıca, kullanıyorsanız bir daha sorun yaşadınız mi?

Ben ayın 29. Da sipariş verdim 14 mayısta teslim aldım bilişim vadisinden

Togg İstanbul Servisi Çok Kötü

Ahmet
02 Ağustos 2024 20:30

Togg Servis Sorunu Kimseye Ulaşılmıyor Ve Kimse Size Bilgi Vermiyor

Eda
23 Ocak 2024 15:00
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Randevusu Kabusu 1.5 Ay Bekleyiş Ve Ekstra Ücretler

Nurullah