Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg 12 V Akü Bitiyor

14 Nisan 2024 12:50

Araç aldım. En güncel versiyon ama 12 v akü bitiyor durduk yere. Karşımda muhatap yok. Uygulamadan mesaj yazdım dönen yok. Yol yardım aradım çözüm üretemediler. Teknisyen geri arayacak dediler aradı. Çözüm her gün aracınızı 1 saat aksesuarda bekletin oldu. Böyle bir çözüm olur mu sizce. Dedim aracın uzaktan takip i var akü bitiyor mu oradan takip edim ama oda çalışmıyor bari oradan takip edim her gün nasıl araç başına gıdım dedim benim sorunum değil yazılımcı bilir dedi. Kim dedim bilmiyorum diyor.
Açıkçası pişmanlık yaşıyorum projeye güvenerek. Teknisyeni bile kahvehaneci ağzı ile konuşuyor çözümü aracı her gün kullanmayacaksan da çalıştır 1 saat beklet oluyor. Aynı versiyon araçta yok arkadaşımda diyorum olabilir diyor. Başka müşteriler hatta diye suratımıza telefon kapatmaya çalışıyor.

profile profile profile
19 Nisan 2024 18:30

Ne arayan var ne soran. Saldım çayıra mevlam kayıra. Her gün toggcare den talep oluşturuyorum. Umursayan donen yok.

20 Nisan 2024 20:12

Şimdiki aklim olsa almazdım ne arayan ne soran

Murat
Murat

Sorun şu ki bir çok Togg da 12v akü boşalma sorunu var. Araçta her şeyi kapatsakta aracı kullanmadığın durumda bir günde aküden ortalama %5 azalma oluyor. Aküyü %90'nın üzerinde tutmak ve ekranların açılmaması gibi durumlarla karşılaşmamak için 2-3 günde bir evin önünde birkaç saat aracı aksesuar modunda bırakıyorum. (Aksesuar modunda 12v akü 1 saatte ortalama %5 şarj oluyor. Aksesuar modundayken arka stop lambaların söndürülememesi de ayrı bir garabet. Komşular da farlar açık kalmış diye arıyor beni ) Yani aracı 15-20 gün kullanmadan bıraksak akü boşalacak, takviye gerekecek.

Veli sonucu yetersiz buldu

Togg T10x Akü Sorunu

Veli
09 Ocak 2024 08:59
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Togg Yeni Aldığım Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Çilesi

Rafet
20 Nisan 2025 10:06