Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Floor One S3 Servis BDH Sorunu

Emrah
22 Mayıs 2024 11:33

Tineco ıslak süpürge ürünümüz şarj olmaması sebebiyle BDH Bilişim destek servisine gönderildi. Bizden 2.500 lira servis ücreti talep edildi. Problemin motorunda oksitlenme olduğu belirtildi. Şikayet konularına baktığımda herkesin aynı durumla karşılaştığını gördüm. Ürünü 7.000 liraya almıştım ve tamir ücreti olarak 2.500 lira vermem ne kadar mantıklı? Garanti kapsamına girmemesine rağmen ürünü yeni almış olmamıza rağmen böyle bir problemle karşılaştık. Ürünün iadesini istedim. Hayatımda hiçbir konu ile ilgili ne bir şikayetim olmuş ne de bir yere bir şey yazmışımdır; ancak bu konu gerçekten canımızı sıktı. Bu yazılan şikayetlere rağmen ürünü çok isteyerek almıştım ama kesinlikle çok pişmanım. Bundan sonraki süreçte Tüketici Mahkemesi'nde görüşeceğiz.

Yorumlar (5)

Esen

Emrah bey iadeniz kabul edildi mi acaba benim süpürgemde şu anda servise gitti merak ediyorum sonuç ne olacak

Betül

Emrah Bey aynı sorunu biz de yaşadık. Üstelik söz konusu servis, ürünün motoruna su kaçmış olduğunu belirtmişken Tüketici Hakem Heyeti başvurum sonucu yapılan incelemede ürünün vidalarının bile açılmadığı tespit edildi.

Bülent

Merhaba Betül hanım aynı sorunu benim cihazda yaşadım. Şu an serviste, rica etsem Tüketici Hakları mahkemesi sonuç'u hakkında bilgi verebilir isiniz? Teşekkür ederim

Gamze

Merhaba konu ile ilgili size dönüş yaptılar mı acaba aynı durumla bizde karşılaştık

Emrah

Çözümü için herhangi bir dönüş yapılmadı bende batarya şarj olmamasına rağmen motor oksitlenmiş diye tutar istediler bunun arızamla hiçbir alakası yok ürünün iadesini talep ettim başka turlu çözümüne kavuşturdum

Tineco Floor One S3 Sürekli Arızalı

16 Mayıs 2024 10:53
Tineco Floor One S3 Sürekli Arızalı
Nesli sonuçtan hiç memnun değil

Nesli
03 Mayıs 2024 09:57
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Görkem
23 Ekim 2023 23:05