Tineco Dikey Süpürge Şarj Isınması Ve Şarj Bitmesi

Melike
16 Ağustos 2024 12:33

Mayıs ayının 12'sinde Anneler Günü'nde Teknosa'dan kızım Tineco dikey süpürge almış. Açtım kullanmaya başladım. Bataryası çok ısınıyordu, daha sonra şarjı 1 dakikada bitiyordu, yani çalışmıyordu. Ben Teknosa'ya götürdüm. İstanbul'a gitti, bizi bugün aradılar. Faturasını e-mail yoluyla gönderdik, bugün dönüş yaptılar. Bize 3840 lira batarya parası talep ettiler. Bir de şöyle diyor telefondaki kadın: '2 yılı geçmiş, niye garantide göndermediniz?' diye. Faturasına bakmamışlar galiba. Ben de '2 aylıktı, size gönderdim' dedim. Bakalım sonuç nasıl olacak. Bu arada süpürgenin değeri 8000 TL ama ben hakkımı ararım sonuna kadar.

05 Ekim 2024 14:31

Mayıs ayında tineco marka dikey süpürge aldık ağustosta şarjı ısınıyordu ve hemen bitiyordu tamire gitti 25 gün sonra geldi bataryasını değiştirdik dediler 1 ay kullanamadım bile yine şarj ısınıyor yine hemen şarjı bitiyor tekrar servise gidecek Teknosa dan almıştık bakalım bu seferde sonuç alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım tineco pişmanlıktır almayın

19 Ağustos 2024 11:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tineco Türkiye

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
01 Temmuz 2024 17:12

Dyson Garanti Sürecinde Yaşanan Çelişkiler

Arzu
09 Ocak 17:09
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
09 Ekim 2024 16:16
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Enver
30 Kasım 16:31
garanti-kapsamindaki-tefal-dikey-supurge-icin-batarya-ucreti-talep-edildi-4.jpg
Can sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 00:21