Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Giriş Yapamıyorum

404 Şikayet
Şikayet Sıralaması
16 Aralık 2022

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Hesabıma giriş yapamıyorum bir anda hesabım gitti ne olduğunu anlayamadım şifremi kullanıcı adımı girmeme rağmen olmuyor en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum taslaklarım da kızımla bir sürü anımız vardı yaşımın tutmadığını ve engellendiğini söylüyor

16 Aralık 2022

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Şifremi unuttum telefon değiştirdiğim için de giriş yapamıyorum. E-posta adresim yok telefon numaramda kayıtlı değildi bir sürü videoların fotoğrafların var içinde Instagram hesabım bağlıydı lütfen çözüm istiyorum bana yardımcı oldun hesabımı geri istiyorum

14 Aralık 2022

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

TikTok hesabıma giremiyorum. Numaraya veya e-postaya kod geliyor fakat Facebook hesabımla giriş yapılıyordu simdi olmuyor. Lütfen bana yardımcı olllun TikTok hesabıma girmem için Teşekkürler lütfen bayan edin. Facebook hesabımla giriş oluyordu simsi olmuyor. Eski numarama ve epostama kod gidiyor

13 Aralık 2022

TikTok Onay Kodları Eski Numarama Gidiyor. Yardımcı Olun Lütfen

TikTok hesabım var fakat eski numarama onay kodu gidiyor. Giriş yapamıyorum. E posta şifremi de bilmiyorum. Onu da kurtarmak istiyorum. Ama iki hesap için de eski numarama onay kodu gidiyor. Kimlik doğrulama vs ne gerekiyorsa yapabilirim. Hesabıma giriş yapmama yardımcı olur musunuz?

12 Aralık 2022

TikTok İki Adımlık Doğrulama

Merhaba kendi numaram üzerine hesap açtım iki adımlık doğrulama yaptım iki adımlık doğrulama yaptığım g mail hesabımı unutum hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Bu numaram üzerine açtığım hesabı nasıl alabilirim. Tekrardan hesap açamıyorum kendi numaram üzerine lütfen yardımcı olur. Musunuz 🙏

11 Aralık 2022

videoplayer-icon

Tik tok hesabım eski numaram üstüne olduğu için giriş sağlayamıyorum kod gönderiyor ama bana gelmiyor hesabımı geri girmek istiyorum lütfen yardım edin hesabımda e-posta veya başka bir giriş sağlayacağım seçeneğim de yok şikayetim bu kadar... Teşekkür ederim

10 Aralık 2022

Tiktok Eski Hesabıma Giremiyorum

Hesabıma giriş yapamıyorum şifre bilmiyorum mail bilmiyorum numara değişti eski hesabımı geri almak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz lütfen yeni hesap açtım ama ben eski hesabımı geri istiyorum. TikTok yardım istiyorum senden bana yardımcı ol lütfen.

09 Aralık 2022

TikTok Eski Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Hesabım eski numaram üzerine kayıtlı olduğu için hesabıma giremiyorum. Şifremi de unuttum giremiyorum lütfen çözebilir misiniz bu durumu 3 4 senedir giremiyorum kullanıcı adını yazsam da şifre çıkıyor şifreyi unuttuğum için giremiyorum unuttum desem numaram eski numara nasıl çözülebilir bu

09 Aralık 2022

TikTok Instagram'ıma Giriş Yapamıyorum Eski Num Kod Gidiyor

12klik bir TikTok hesabım var fakat eski numarama onay kodu gidiyor. Giriş yapamıyorum. E posta adresim kayıtlı onu onaylıyorum ama yine de eski numarama kod gidiyor. Kimlik doğrulama vs ne gerekiyorsa yapabilirim. Hesabıma giriş yapmama yardımcı olur musunuz?

07 Aralık 2022

TikTok Hesabı Geri Alma

Merhaba tik tok GSM numara değişikliği yaptığım için kod alamıyorum ve profilime giremiyorum. Gönderilen kod eski numarama gidiyor hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur. Musunuz. Acil tekrar kullanmak istiyorum.

TikTok Girişte Sorun Yaşıyorum

videoplayer-icon

60K'lik bir TikTok hesabım var fakat eski numarama onay kodu gidiyor. Giriş yapamıyorum. E posta adresim kayıtlı onu onaylıyorum ama yine de eski numarama kod gidiyor. Kimlik doğrulama vs ne gerekiyorsa yapabilirim. Hesabıma giriş yapmama yardımcı olur musunuz?

TikTok Numara Değişikliği Kod Alamıyorum

Merhabalar numara değişikliği yaptım giriş yapamıyorum kodu eski numarama gönderiyor e postama kod giriyorum da olmuyor lütfen yardımcı olur musunuz özel anılarım var ikili doğrulama kodunu giriniz diyor ama dediğim gibi numara değişikliği yaptım lütfen yardımcı olun

04 Aralık 2022
Hatice sonuçtan çok memnun

TikTok Telefon Numaram Silindi Kod Alamıyorum

20K'lik bir TikTok hesabım var fakat eski numarama onay kodu gidiyor. Giriş yapamıyorum. E posta adresim kayıtlı onu onaylıyorum ama yine de eski numa...

TikTok Yaş Sorunu ,Engellendim

Yıl******65 hesabım yaş sorunu diye engel yedim. İtiraz ediyorum. Ama bir türlü giriş yapamıyorum. Tıktık yöneticisine sesleniyorum. 30 yaşındayım yaşım nasılsa olur benim hesabi engel koyuyorlar? Size zahmet bir gözde geçsin hesap adı yıl****.

TikTok Giriş Yapamıyorum Hesabıma

TikTok hesabımın şifresini unuttum. Sıfırlamak istiyorum telefon numarama kod gelmiyor şifre sıfırlanamadı diyor. Veya kod geliyor tanınmayan cihazdasınız başka güvenli cihaz kullanın diyor her zaman girdiğim telefonumdan hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olun lütfen

TikTok Hesabım Engellendi Paramı Çekemiyorum

Medium852 hesabım haksız yere engellendi hesapta para var çekemiyorum şu an giriş bile yapamıyorum çünkü yanlış hesap diyor bu sorun çözülsün en azından paramı çekmek istiyorum o kadar emek verdim insanların emeği bu kadar hafife alınmamalı tek isteğim paramı çekmek istiyorum

TikTok Askıya Alınan Hesabımı Açmaya Çalışıyorum

TikTok benim @bbekirsaracoglu TikTok hesabım askıya alındı yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sizden ricam hesabımı açar mısınız durduk yere hesabıma giriş yapamıyorum. Lütfen hesabımı açar mısınız kesinlikle yanlış bir şey yapmadım durduk yere hesabım gitti.

28 Kasım 2022

TikTok'ta İnternetim Olduğu Halde 6 Gündür Giriş Yaparken Sorun

videoplayer-icon

Sürekli İnternet yok uyarısı hatası veriyor. Ancak internetim var internetimle ilgili bir problem yok uygulamalardan önbellek temizlemesi yaptım ancak düzelmedi yardım istiyorum uygulamaya giriş yapamıyorum. Belirttiğim bu TikTok uygulama hatasının nasıl giderileceğini çözümü için destek istiyorum

TikTok'ta İnternetim Olduğu Halde 6 Gündür Giriş Yaparken Sorun
Ali
Ali Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör