Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Giriş Yapamıyorum

410 Şikayet
Şikayet Sıralaması

Eski TikTok Hesabımı Kapatamıyorum

Eski kullandığım bir TikTok hesabı şu an kapattırmak istiyorum, videoyu sildirmek istiyorum. Telefon değişikliği yüzünden hesaba giriş yapamıyorum. Telefon numaram ya da e mailim ile de giriş yapamıyorum ve tek talebim hesabın kökten kapanması mesajımı görüp geri dönüş sağlarsanız sevinirim. Gerçekt...

TikTok Hesabımdan Telefon Numarası Kaldırma

TikTok hesabıma bağlı telefon numaramı değiştirdim ama TikTok hesabıma bağlı Gmail hesabına erişimim var. İki adımlı doğrulama açık ve iki adımlı doğrulama da kod telefon numarasına gelmektedir bu yüzden hesaba giriş yapamıyorum telefon numarasını nasıl kaldırabilirim

Tik Tok Hesap

Tik tok hesabımda eski telefon numaram var ve numaram kapandığı için kod kapanan numaraya gidiyor hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabıma tekrar giriş yapmak istiyorum şifremi de kaybettim numaraya da erişimim yok konu hakkında desteğinizi rica ediyorum.

22 Şubat

Tiktok Hesabıma Giremiyorum Bunun İçin Çok Üzgünüm

TikTok hesabıma giremiyorum hesabımda kaç aylık emeğim var lütfen hesabımın engelini kaldırın TikTok adım m*** hesabımdan hiçbir sıkıntı yoktur bu sorunu düzeltmenizi istiyorum sizden ricam lütfen hatanızı düzeltiniz bir sürü emeğim var emeğimi boşa harcamayın lütfen. Hesabım ortada ama giriş yapamı...

22 Şubat

TikTok Hesabını Kapatma İşlemi

Numaramı değiştirdim e postam değişti TikTok hesabım açık kaldı şifre yenileyemiyor ve TikTok hesabıma giriş yapamıyorum.

21 Şubat

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

TikTok hesabıma giriş yapamıyorum sürekli internet hatası hesap hatası veriyor bilgilerim doğru ama sürekli hata veriyor. Hesabıma başka hesaptan bakıyorum profil açık. Ancak giriş yapamıyorum acil bu sorunun çözümüne ulaşılmasını istiyorum. Lütfen bir yol, bir öneri bulun.

20 Şubat

TikTok Hesaba Giriş Yapamıyorum

Ben tik toğumu numaram üzerine açmıştım ama numaramı değiştirdikten sonra bir daha o hesaba giriş yapamadım ve videolarda eski erkek arkadaşımla çektiklerimiz vardır. Hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Kapatılmasını rica ediyorum. (me****e5)

19 Şubat

TikTok Hesabına Giriş Yap

Telefon numaramı değiştirdiğim için TikTok hesabıma giriş yapamıyorum hesabı kapatmak istiyorum eski telefon numarama kod gönderiyor ve TikTok hesabımı kapatamıyorum. Başka bir hesap kullanmaktayım lütfen yardımcı olur musunuz? Hesabı kapatmam lazım melisabulut17

19 Şubat

TikTok Tık Tok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Merhabalar tik tok hesabıma giriş yapamıyorum e posta kayıtlı değil numara eski hat üzerine hat kapalı şu an eski numaraya kod gidiyor yeni numara eklenmiyor lütfen yardımcı olun hesabımı geri almak istiyorum. Kişisel hesabımdır günlerdir giriş yapmaya çalışıyorum. Kimse geri dönüş yapmıyor

18 Şubat

Tiktok Ağ Bağlantı Hatası

Ağ hatası sorunu veriyor giriş yapamıyorum. 2 gündür önemli anılarım var. Bunlara ulaşmak istiyorum. Durduk yerde böyle bir hata vermesi saçma oluyor. 2 gündür denemediğim yol kalmadı. Hesabımın sorununun çözülmesini istiyorum. İnternet falan var ama giriş yapamıyorum.

• profile
1 Destekçi
13 Şubat

TikTok'a Giriş Yapamıyorum.

Merhaba tik tok GSM numara değişikliği yaptığım için kod alamıyorum, e postam da değiştiği için kod alamıyorum ve profilime giremiyorum. Gönderilen kod eski numarama gidiyor hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Hesabımı silmek istiyorum çünkü ...

13 Şubat

TikTok Hesap Giriş Yapamıyorum

S*** hesabıma numaram eski değiştirdiğim hattıma kayıtlı olduğu için giriş yapamıyorum ve z*** hesabımda eski e postama kayıtlı olduğu için bu hesabıma da giriş yapamıyorum. İki hesabıma da giriş yapamıyorum artık bu durumu çözebilirsiniz hesaplarıma giriş yapmak istiyorum TikTok.

12 Şubat

TikTok Stabil Olmayan Bağlantı

TikTok hesabıma giriş yapamıyorum stabil olmayan bağlantı hatası veriyor düzeltilmesini istiyorum " Ağınız stabil değil. İnternete bağlanın tekrar deneyin" yazıyor uygulamayı silip baştan yükledim ve sorun çözülmedi ilgilenirseniz çok memnun olurum #TikTok

11 Şubat

TikTok Eski Numaram Şikayeti

TikTok GSM numara değişikliği yaptığım için kod alamıyorum ve profilime giremiyorum. Gönderilen kod eski numarama gidiyor hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur Musunuz. Acil tekrar kullanmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun lütfen ya.

11 Şubat
Serdar sonuçtan çok memnun

TikTok 10 06 2001

Merhaba tik tok GSM numara değişikliği yaptığım için kod alamıyorum ve profilime giremiyorum. Gönderilen kod eski numarama gidiyor hiçbir şekilde giri...

TikTok 10 06 2001
04 Şubat

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

User4302977333479 helloco70 kullanıcı adıyla kullandığım hesabıma telefonumu değiştirdiğim için, Giremiyorum. Ne yapacağım bilemedim. Numarayıda değiştirdiğim için olmuyor. Şifreyide yanlış giriyorum. Düzeltiyim diyorum. Başka hesap açılıyor. Yardımcı olur musunuz?

03 Şubat

Tiktok Hesap Askıya Alındı

TikTok hesabım askıya alındı ne olduğunu anlamadan hesap giriş yapamıyorum. E**. Bunun için lütfen acil yardım istiyorum. İki gündür hesabımın kapalı giriş olmuyor, acil yardım istiyorum. TikTok lütfen yardım istiyorum, acil acil yardım istiyorum acil yardım istiyorum.

26 Şubat
Salih Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör