Samet sonuçtan çok memnun

TikTak Kirala Otopark Ücret İadesi

TikTak Kirala Otopark Ücret İadesi
24 Nisan 2024 13:19

TikTok uygulamasından 24.04.2024 tarihinde saat 00.32'de araç kiraladım. Otoparkta bulunan arabayı aldım ve 180 TL otopark ücreti ödedim. Otopark fişinin resmini yüklememe rağmen hâlâ bir iade puan yükleme işlemi yapılmadı. Kiralama yapmadan önce kiraladığım aracı iptal etmiştim, otopark ücreti ödememek için. Sonrasında başka bir araç kiralamaya kalktığımda ödeme ekranında sorun yaşadım. Sürekli onay kodu gönderildi ve bu durum devam etti. Ücretsiz iptal hakkım da sona erdi. Bu nedenle hem otopark ücretinin iadesini hem de ücretsiz iptal hakkımın düzeltilmesini talep ediyorum. Hem otopark parasını verdim hem de ücretsiz iptal hakkım bitti. Lütfen bu konuda geri dönüş sağlar mısınız?

24 Nisan 2024 13:36 (Şikayetten 17 dakika sonra)
24 Nisan 2024 13:49

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık ve bilgilendirdik. Saygılarımızla, TikTak.

24 Nisan 2024 13:52

24 Nisan 2024 14:09

Merhaba dün otoparktan arabayı alırken nakit ya da havale dediler bize şimdi fiş istediğimde bana fiş resmini gönderdiler fakat saat farkı var sorun olur mu fişin resmini paylaşıyorum sizlerle

Seda sonuçtan memnun

07 Ağustos 2023 14:42

20 Şubat 2024 16:27
Tiktak Para İadesi İstiyorum Puan Değil!
Tiktak Para İadesi İstiyorum Puan Değil!
Burak sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2024 17:11
"Müşteri hizmetleri hızlıca aradı ve durumu hem para iadesi yaparak hem de mağduriyet için ekstra puan yükleyerek sorunu çözdüler. İlgilendikleri için teşekkür ederim."
Tiktak Uygulama Sorunundan Kiralama Bitiremedim Ve Tüm Süreyi Ödedim
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Kirala Otopark Ücreti İadesinde Yaşanan Sorun

03 Şubat 2025 14:22
Tiktak Kirala Otopark Ücreti İadesinde Yaşanan Sorun

Otopark Ücretlerinin İade Edilmemesi Ve Müşteri Hizmetlerinin Yetersizliği

24 Ekim 2025 12:19
otopark-ucretlerinin-iade-edilmemesi-ve-musteri-hizmetlerinin-yetersizligi-1.jpg