Melih sonuçtan çok memnun

Tiktak Kirala Lastik Patlaması Sonrası Kaza Raporu İstenmesi

Tiktak Kirala Lastik Patlaması Sonrası Kaza Raporu İstenmesi
01 Haziran 2024 17:11
Melih'in Teşekkür Mesajı
“Mağdur etmediğiniz için teşekkürler.”

Yolda giderken lastik patladı ve ben iyi niyet gösterip çözüm merkezini aradım. Bana bunun kaza olarak sayıldığını ve polis çağırmam gerektiğini söylediler. Saha ekibi gelip inceledi ve lastiğin patladığını gördü, ancak polis çağırmam gerektiğini belirtti.

Polis geldiğinde, 'böyle saçma şey mi olur, lastik patlamış, nasıl tutanak tutalım? ' dedi. Çözüm merkezi ise prosedür gereği diyerek polisleri de zor durumda bıraktı ve kaza raporu tutulmasını sağladı. Günün sonunda lastik patlaması için bana ne kadar fatura çıkaracaklarını kim bilir. Her yere gitmek için kullanırdım ve yaklaşık 100 sürüşüm vardır.

Her şeye dikkat ederim, özen gösteririm, düzgün kullanırım ve sürüş puanım bile 97-98'dir. Ancak karşı tarafa gelince hiç öyle olmuyor. Yazıklar olsun, yine iyi niyetim sebebiyle suistimal edildim. Keşke lastiği şişirip arabayı park edip bıraksaydım. Hata bende, iyilik yapmak istedim. Doğru olsun, hak olsun, hukuk olsun istedim. Bir daha kullanmayacağım

bu şikayeti hem insanların haberi olsun, hem de bana bir ücret yansıtmaya kalkışmadan önce bu şikayetim görülsün diye yazıyorum. Kaza raporum da birkaç gün sonra e-devlet'e düşecekmiş. Marka için alkol testimin fotoğrafını koyuyorum şimdilik.

01 Haziran 2024 20:15 (Şikayetten 3 saat sonra)
05 Haziran 2024 13:40

05 Haziran 2024 13:49

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak.

05 Haziran 2024 14:04

Merhaba Melih Bey, Talebiniz ile ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Mailinize bilgilendirici bir mail gönderdik. Kontrol etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TikTak.

05 Haziran 2024 19:46

Mağdur etmediğiniz için teşekkürler.

Merhaba olay nasıl sonuçlandı? Bizde benzer bir durum içerisindeyiz trafik polisi lastik patlamasına tutanak tutmasının mümkün olmadığı söyledi nasıl bir yol izlediniz?

Melih

Merhaba tutanak tutmak sizin yararınıza oluyor olabildiğince müşteri hizmetleriyle birlikte süreci ilerletin zaten hasar sizden kaynaklı değilse yardımcı oluyorlar ayrıca site üzerinden de bu durumu anlatın açıklayın her yerden yazın çok hızlı sonuçlanıyor böyle yazınca

13 Aralık 2023 23:58