Tiktak Kirala Kiralık Volkswagen Taigo'da Yaşanan Sürtme Sorunu Ve Endişeler

Tiktak Kirala Kiralık Volkswagen Taigo'da Yaşanan Sürtme Sorunu Ve Endişeler
26 Mart 2024 01:212.054
Gizem'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim tiktak ailesine. Sorun giderildi, sonsuz güvence kalitesi ile her zaman yanınızda.

Öncelikle merhaba 24.03.2024 tarihinde 34 hvl 065 plakalı Volkswagen Taigo aracı kiraladım. 25.03.2024 tarihinde bir yere kadar gidip gelmem lazımdı. Dönerken ara sokaktan evimin bulunduğu konuma gidiyordum. Ters yönden araba geldi. Benim normalde olan yoluma tersten gelip benim önüme kırdı. Ve hafif bir sürtünme yaşadık. Polisi aradım geleceğini söyledi yarım saat bekledik gelmedi karşı taraf aradı yoğun olduklarını gelemeyeceklerini söyledi. Karşı taraf beklemeden basıp gitti. Ne bir tutanak tutabildik ne de polis geldi. Zaten benim de ilk kazam olduğu için o an ki panik ve stresle hiçbir şey yapamadım. Allah'tan ki karşı tarafa boş bir kağıda ben ters yönden geldiğim için suçluyum yazdırdım. Ve kiralamamı hemen park edip bitirdim. Demem şu ki ; Eğer ki bana tonla ödeme çıkarılırsa mahkemeye gideceğim belirtmek isterim. Bu ufak çiziğin bedeli inşallah 20.000-30.000₺ arası olmaz. Altı üstü ufak bir çizik.

26 Mart 2024 07:14 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TikTak

26 Mart 2024 14:04

26 Mart 2024 14:35

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık fakat ulaşamadık. Sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TikTak.

26 Mart 2024 15:21

Merhaba, Talebinizle ilgili sizi aradık ve bilgilendirdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda TikTak uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TikTak

Gizem
26 Mart 2024 15:30

13 Kasım 2024 08:15

Sonuç olarak ne kadar para ödediniz

29 Mart 2024 17:0712.736

Merhaba; 27/03/2024 tarihinde kiraladığım ve park halinde bıraktığım 34 HOG 006 plaka numaralı TikTak aracın yarım saat ...

9 Mayıs 2024 08:324.908

Merhabalar, tarih 24 Nisan 2024, saat 22:30'da İstanbul Avrupa yakasında E-5'te Şirinevler-Yenibosna istikametine seyir ...

1 Destek1 Yorum

TikTak Kirala Kiralama Araç Arızası

30 Mayıs 2024 02:112.315

30 Mart 2024 aksam saat 23:36 da güç bela bitirdiğim bir kiralama yapmıştım. Ben kiralamayı başlatmadan kontrollerimi ya...

TikTak Kirala Kiralama Araç Arızası

Tümünü Gör
Tiktak Kirala Para İadesi Yapılsın!

Tiktak KiralaPara İadesi Yapılsın!

Eren
Tiktak Kirala Üyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak KiralaÜyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak Kirala Tiktak İzinsiz Hesabımdan Çifte Para Çekti Cezamı Ödememe Rağmen

Deniz
Şikayet Tiktak Kiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Şikayet TiktakKiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Turgay
Tiktak Kirala Arabam Çalışmıyor!

Tiktak KiralaArabam Çalışmıyor!

Yiğit