Erdem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 00:16

Havaalanından tiktak araç kiraladım, arabayı bulmadan otoparktan çıkışa kadar ciddi bir zaman kaybı yaşadık çünkü iyi tarif edilmemişti uygulamada. Otopark çıkış biletini sizin ödemeniz gerektiğini anlayana ve ödeyene kadar 7-8 dakika zaman geçiyor, gitti 100 TL'niz. Bize denk gelen aracın aslında trafikten çekilmesi gerekiyor ama firma kiralamaya devam etmeyi tercih etmiş.

Yolda giderken iki taraftan kazalı olan ön tampon kopacak mı diye stres yaşadık. Şoför tarafında arabanın tabanında bir oyuk vardı, asfaltı görmeye birkaç milimetre kalmış. Bagajda taban bile yoktu, tekerlek boşluğu vardı, bavulumuzu zemin yapıp üzerine çantalarımızı koyduk. Tiktak, ilk kiralamada 500 TL indirim reklamı olarak çıktı telefonumda ve o yüzden tercih ettim.

Fakat her alışverişte olduğu gibi ödeme ekranında indirim kodunu girecek yer aradım, bulamadım. Kiralama süreci uzamasın diye tam ödemeyi yapıp müşteri hizmetlerini aradım ama baştan girilmesi gerektiğini söylediler ve yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Kesinlikle baştan sona çok kötü bir deneyimdi ve iki ayrı konuşma sonrası ilgileneceklerini söyleyip aramadılar bile. 1 saatlik yolculuk için 1000 TL ödedim, günlük araç kiralamak daha ucuz.

04 Eylül 2024 18:18

19 Ağustos'ta yaptığım günlük kiralamada almak zorunda kaldığım benzin ve Havalimanı otopark bedeli 15 gün geçtiği halde yatmadı.

Defalarca görüşme yapmak zorunda kaldım ama bir gelişme yok.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Açıklamasız Paket Ücretleri Nedeniyle Beklenmedik Yüksek Fatura Şoku

11 Temmuz 13:53
Selcuk sonuçtan çok memnun

11 Nisan 2024 02:39
"Müşteri temsilcisi arkadaşa hızlı ve efektif desteği için teşekkür ederim."
Tiktak Uygulama Hatası Yüzünden Kiralamayı Bitiremedim
Tiktak Uygulama Hatası Yüzünden Kiralamayı Bitiremedim
Damla sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 08:48
Adem sonucu yetersiz buldu