Elif sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Personel Şikayeti Ve Zararı

Elif
02 Haziran 2024 19:43

Merhaba,
01.06.2024 tarihli TK2708 16:05 saatli İstanbul Havalimanı-Erzurum uçuşunun 10D numaralı koltuk yolcusuydum. Uçağa biniş esnasında TGS personeli M***** A** A****** uçağın dolu olduğunu ve el bagajlarının bagaja verilmesi gerektiğini söyledi. Bende valizimin hassas yüzeyli, açık renkli olduğunu bu sebepten dolayı vermek istemediğimi söyledim. Bana valizimin sarılacağını ve herhangi hasar olmayacağını söyledi. Uçağa bindiğimde tüm başüstü dolaplarının boş olduğunu ve diğer yolcuların el bagajlarıyla uçağa bindiğini gördüm. Çektiğim resimlerde mevcut. Host yardımıyla aynı TGS görevlisini çağırdım ve kendisi de uçağın içine geldi. Valizimi geri istediğimi, bagaja verilmesini istemediğimi tekrar belirttim. Bana yine aynı şekilde valizimin sarılacağını ve zarar görmeyeceğini söyledi. Benden daha mı iyi biliyorsun dedi. Bana bağırarak git istediğin yere şikayet et dedi. Tavrı gayet rahattı. Bu tarz şikayetlerden bir şey çıkmayacağına emindi sanırım. Bende bunun üzerine ismini aldım zaten. Sonra İ*** isimli hostes geldi o da aynı şekilde bağırarak git istediğin yere şikayet et dedi. Bu rahat tavırların sebebi şikayetlerin ti ye alınmadığını mı gösteriyordu bilemedim. Ondan da şikayetçiyim. Erzurum havalimanında bagajımı çizik, zarar görmüş kirli bir vaziyette teslim aldım. Hiçbir şekilde sarılmamıştı. Uçağın dolu olduğu bilgisi daha uçağa binmeden önce verilseydi bende valizimi jelatinle kapattırırdım. Böyle bir zararda olmazdı. Ayrıca uçuş bittiğinde baş üstü dolaplarının resmini çektim, dolaplar bomboştu. Havalimanındaki personele durumu belirttim şikayet etmek istediğimi fakat Erzurum havalimanında TGS hizmeti olmadığını ve şikayeti alamayacağını söyledi. Ben ismini verdiğim İstanbul TGS personelinden (M***** A** A******) şikayetçiyim. Bana yalan ve yanlış bilgi verdi. Maddi zarara uğramama sebep oldu. Gerekli yaptırımın yapılmasını ve zararımın karşılanmasını rica ederim. Ayrıca bu durumu tüm sosyal mecralarda paylaşacağımı bilmenizi isterim. Hayatın bu kadar pahalı olduğu bir zamanda bana verilen zarara sessiz kalamayacağım. İyi günler.

turk-hava-yollari-personel-sikayeti-ve-zarari-1.pdf

Güney sonuçtan hiç memnun değil

Güney
14 Haziran 2024 15:06
THY Turkısh Airlines Hasarlı Bagaj Oyunu
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur

Türk Hava Yolları Hasarlı Bagaj Teslimiyle Müşteriyi Mağdur Ediyor

Ercan
07 Haziran 2024 12:33
THY Uçaklarında Detaylı Bir Temizlik Yapılmaması
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
10 Haziran 2024 17:38