Emre sonuçtan memnun

24 Eylül 2024 10:43
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Arızalı ürün firma tarafından yenisiyle değiştirildi, ilgilerine teşekkür ederim”

Biz tuvaletimize teska marka bas bırak vana montajı yaptırdık ancak vana neredeyse ilk günlerden itibaren düzgün bir şekilde çalışmadı, çok sert olduğu için zor basılıyor, geride takılı kalıyor, geri çekmek zorunda kalıyorsunuz. En dıştaki elinizle bastığınız yuvarlak krom parça yerinden çıktı önce, sanırım altındaki küçük oring parçalar koptuğu için.

Şimdi de uzun süredir sanırım mekanizmanın dip contasından kaynaklı sürekli aşağı su kaçırıyor. İlk günlerde az miktardaydı ama artık Çeşme gibi akıyor. Suyu kesip devre dışı bırakma şansım da yok, herhangi bir vanası yok girişte. Parçasını da bulamıyorum, bir türlü bu arızasını gideremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

27 Eylül 2024 16:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüz ve size yardımcı olmak isteriz. İkamet bilgilerinizi öğrenebilmemiz için 0 537 237 53 99 numaralı servis hattımızdan bize ulaşıp kayıt oluşturabilir misiniz lütfen. 0212 417 04 94 [email protected] Teska Armatür

26 Ekim 2024 13:49

26 Ekim 2024 14:40

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz

Teska Marka Vana Sorunu Ve Yardım Talebi

Ferit