Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde İlgisizlik Ve İletişim Sorunları!

05 Kasım 2024 05:20

Ben Tepecik Hastanesi'nde beyin cerrahisi doktoruna gittim. Sonuçlarımda beynimin riskli yerinde bir şey olduğunu söyledi. Doktor, ismi ***, benden bir telefon numarası aldı ve uzman doktoruyla görüşüp bana geri dönüş yapacağını söyledi. En fazla 3-4 güne döneceğini belirtti, ancak üzerinden 2 hafta geçti. Arayan olmadı. Ben tekrar aynı doktora gittim ve doktor bana dalga geçer gibi, 'Ben sizi aradım, telefon kapalıydı ya da meşguldü, ' dedi ve doktorla görüştüğünü ama raporların yukarıda olduğunu söyledi. Tekrar benden ikinci bir numara aldı ve arayacağını söyledi. En fazla iki güne döneceğini belirtti, ancak üzerinden 1 ay geçti neredeyse, beni ne arayan ne de hastaneye çağıran oldu. Beynimdeki şey riskli olduğu için bir şey olma ihtimali bile var. Ben her gün baş ağrısı ve baş dönmesi yaşadığımı söylediğim halde hala arayan yok. Benim bu hastalıktan dolayı başıma bir şey gelse bunun sorumluluğunu kim verebilecek? Sizden bu konuyla alakalı yardım etmenizi istiyorum.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Ve Hocanın Sorumsuzluğu

16 Kasım 2023 15:39

30 Temmuz 2023 01:07