Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Ve Hocanın Sorumsuzluğu

16 Kasım 2023 15:39

08.11.2023'de Beyin Cerrahi ** ****'a randevu alarak gittim. Kendisi yoktu asistanı muayene etti. MR sonuçlarını hocası *** ****'a göstereceğini telefon numarası üzerinde dönüş yapılıp bilgilendirme yapılacağını söyledi. Fakat hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı.

Hastaneyi bugün aradığımda ise asistanın ismi soruldu bilmediğimi söyledim. Asistanın ismini bilmiyorsanız yapacağımız bir şey yok dendi tekrar gelin dendi dalga geçer gibi evim uzakta olmasına rağmen kaç kere gittim sonuç ise koca bir 0.

Her gittiğimde farklı bir asistan oluyor ismini bilmememden daha doğal ne olabilir sonuçta orada olan kişi *** **** adına orada tarih belli kayıt bellidir. Siz sistemden göremiyor musunuz yani o tarihte kimin muayene ettiğini? İnsan sağlığı bu kadar basit olmamalı çok yazık gerçekten. Evet hoca yoğun olabilir farklı meşguliyetleri olabilir ama yerine vekil olarak bıraktığı asistan nasıl bu kadar sorumsuz olabilir sağlık bu oyuncak değil.

Sonuçları hocaya gösterip göstermediği bile bellisiz başından savuşturup gönderdi resmen. Yarı yarıya hocanında suçu tabi ki o gün ki muayeneleri neden gözden geçirmiyor hangi hastaya bugün ne denmiş diye.

O asistanlarda öğrenci yapılan en ufak bir ihmalin nelere sebebiyet vereceğini bilmiyor mu kendisinin sorumluluğunda olmasına rağmen tahmin edemiyor mu? Sizin hak ettiğiniz paraları almama sebebiniz hastalar değil bunu benimseseniz iyi ederseniz.

17 Eylül 2024 10:53

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Osmaniye Polikliniği Beyin Cerrahi Doktorunun İnanılmaz Tutumu

10 Ocak 2024 11:50

09 Ekim 2023 16:22