Temu Kargom Hala Gelmedi

Temu Kargom Hala Gelmedi
Elçin
07 Ağustos 2024 10:05

Temu ürünümü 15 temmuzda sipariş vermiştim. 22 temmuzdan beri transfer halinde gümrükten bir bilgi gelmiyor. Ürünüm ne zaman gelecek 1 aydır bekliyorum resmen. Normalde çok erken sürede gelen ürünler, neden bu şekilde gümrükte bekliyor hala anlamıyorum. İlk siparişim ve temu destek hattından istediğim cevabı alamıyorum

14 Ağustos 2024 10:03

Temu kargom hala gelmedi en geç bugün teslim gözüküyordu. 22 temmuzda havalimanına geldi 25 temmuzda transferde gözüküyordu. Gümrüklemede 20 gündür gerçekten ürün gümrükten nasıl 20 gündür geçemiyor ya gümrüklemedekiler neden planlamayı yapıp ürünlerimizi kargoya vermiyor. 1 ayı geçti keşke sipariş filan vermeseydim dedirttiler ya

Azat
Azat

Siparişin durumu nedir acaba siparişiniz geldi mi?

İrem
İrem

Ben de aynı durumdayım 23temmuzda oluşturduğum siparişi 31temmuzdan beri gümrükte, kargo şirketine teslim edilmemiş. Bekliyoruz, acaba zam geldiği için vergi için bekletiliyor olabilir mi?

Esra

Benimkide aynı durumda 18 temmuzda sipariş vermiştim 24 temmuzdan beri gümrükte bekliyor

Benim de durumumun sizinle aynı 16 temmuzda verdiğim bazı siparişler 31 temmuzda teslim edilirken 3 paketim 22 temmuzdan beri havalimanında takılı kaldı son teslim suresi 15 Ağustos gelir muhtemelen eğer gelmezse sipariş iptali ile paranızı geri alabilirsiniz ve daha sonra sipariş gelirse de sizde kalıyor telaş yapmayın.

Elif sonuçtan memnun

Elif
15 Ağustos 2024 23:58
"Şikayetimin üzerine benimle iletişime geçildi ve ürünlerim teslim edildi. Anında dönüş için teşekkür ederim"
MNG Kargo Temu Ürünlerinin Gümrükte Beklemesi

16 Ağustos 2024 00:12