Temu Gümrükte Kalan Ürünlerim

Temu Gümrükte Kalan Ürünlerim
Binnur
19 Ağustos 2024 22:19

Temu'dan 26 Temmuz'da verdiğim kargo henüz elime ulaşmadı. 4 Ağustos'tan beri de gümrükleme şirketinde herhangi bir güncelleme yok. Sorun MNG Kargo ile mi alakalı, gümrük şirketi ile mi alakalı bilemiyorum, fakat paketimin teslim edilmesini istiyorum. Kargo şirketinin ve Temu'nun gerekli işlemleri yapmasını rica ediyorum. Herkesin kargosu 10-15 güne gelirken, 21 gündür bir gelişme yok. Karşımda muhatap olacak kimse yok, Temu'ya kaybettiler.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Aydin
Aydin

Bununla ilgili kanundan önce verilen siparişlerle ilgili nasıl bir yol izleneceği hususunda tam bir bilgi alamadım ticaret bakanlığından aldığım yorum gümrükleme tarihi itibariyle hangi kanun limitleri geçerliyse o uygulanacaktır burada bildiğim kadarıyla uygulamada belirtilen gümrükleme şirketi temu ya bağlı ya da temu ile anlaşmalı bir şirket eğer ticaret bakanlığının dediği gibi olursa kanunu geriye doğru yürütmüş olacaklar ve buradaki ek vergiyi kim karşılayacak? Temu mu yoksa mağdur olan tüketici mi göreceğiz.

Muhammet
Muhammet

Aynı sorun bende de var 25 gün oldu gelmesi hala gümrükte diyor

Miray
Miray

Ben 15 temmuzda sipariş verdim hala gelmedi 1-5 ay oldu neredeyse

Fatih
Fatih

Bu ne Temu ne de MNG Kargo ile alakalı. Bu gümrük ile alakalı. Bende 27 Temmuz'da verdim. Aynen sizinki gibi. 20 gündür gümrükte bekletiliyor. 17 Ağustos Cuma günü gümrükleme işlemi tamamlandı diyor. Bekliyorum illaki gelecek ama bayağı sıkıldım.

Gelir merak etme kanundan önce verdiğiniz için

Zeynep
Zeynep