Sinem sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2024 21:26
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“Temuda ki ürünlerim gecikmeden kaynaklı hem ücret iade edildi hem de ürünler hediye edildi”

Gümrükte bekletilen kargom için yazıyorum. Görsellerde de göründüğü üzere, Temu kargolarım uzun süredir gümrükte bekletiliyor. Ücreti ve vergisi ödediğim halde ne bir açıklama ne de bu mağduriyetim çözülüyor. Çok sonradan sipariş veren herkesin kargo çıkışı sağlanıp, benim verdiğim tarihlerdeki siparişlerin bilerek bekletildiğini düşünüyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesi ve gümrük tarafından kargomun bir an önce teslim edilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
10 Aralık 2025 00:26

Yorumlar (7)

Ramazan

Aynı problem bende de var gümrükte yoğunluk varmış diyorlar falan da bu hadi 3 4 gün uzasın haftalarca uzamak nedir

Volkan
Volkan

Benimde 21 temmuzda verdiğim sipariş 28 temmuzdan beri gumrukte tutuluyor. Üstüne 2 adet sonradan verdiğim siparişler geldi.

Ramazan

Benim kargomda 15 gündür gümrükte bekliyor. Herkesin şikayeti aynı. Bu kadar bekletilmesi normal mi yoksa bile bile mi bekletiyorlar bilmiyorum.

Avcı
Avcı

Temu dan sipariş veren arkadaşlar gecikmeler gümrük kaynaklı ne MNG Kargo ne de temu ile alâkası yok... Diğer alışveriş siteleri ile karıştırmayın... Gümrük nedeni ile siparişleriniz 3-4 haftadan önce gelmesini beklemeyin... Siparişlerinizi ona göre verin. Boşuna şikayet te bulunmayın laf olsun torba dolsun demeyin.

Pınar

Benim 11inden beri bekliyor senin daha uzunmuş

temu-gumruk-suresi-uzadi-1.jpg
Serdar
Serdar

Benim durumda birebir sizle aynı 25 temmuzda gümrükte en son 5 ağustosta güncelleme var ondan sonra güncelleme yok. Para iadesi yapmıyorlar. Sizde bir gelişme var mı? Sabredin bekleyin diyorlar. Gelince iade seçeneği sunacağız diyorlar.

Temu Gümrükte Bekletilen Sipariş

Necmettin
24 Ağustos 2024 11:57
Temu Gümrükte Bekletilen Sipariş
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
23 Ağustos 2024 11:45
Temu Siparişim MNG Kargo Tarafından Bekletiliyor Ve Mağdur Ediliyorum!
Temu Siparişim MNG Kargo Tarafından Bekletiliyor Ve Mağdur Ediliyorum!

Recep
21 Ağustos 2024 12:56
MNG Kargo Temu Siparişim Vergisi Ödenmesine Rağmen Gümrükte Bekletiliyor?!

Temu Kategorileri