MNG Kargo (temu) MNG 'yi Yavaş Çalışmaları Yüzünden CİMER 'e Şikayet Ediyoruz.

MNG Kargo (temu) MNG 'yi Yavaş Çalışmaları Yüzünden CİMER 'e Şikayet Ediyoruz.
15 Ağustos 2024 20:48

TEMU'nun gönderileri ile ilgili, MNG Kargo ve Gümrük 'ten ve dahi gümrük görevlerinden şikayetçiyim. Her aradığımızda ve Takip numarasını verdiğimizde "bizim elimize böyle bir kargo ulaşmadı" diyorlar Fakat o halde Takip numarasını neden veriyorlar bunu anlamış değilim. CİMER'e yapmakta olduğum ikinci Şikayetim oldu bu ve problem çözülene kadar şikayet etmeye devam edeceğim Çünkü maalesef ne MNG Kargo ve de gümrük yetkilileri doğru dürüst bir cevap vermiyorlar. Artık art niyetli düşünmekten başka Elimde bir şey kalmadı. Zannediyorum ki yeni vergi yasasına tabi tutabilmek ve daha fazla para alabilmek için paketlere gereksiz yere bekletiyor MNG Kargo. Hangi Gümrük yetkilisini ve MNG Kargo çalışanını aradıysam üfleyerek püfleyerek iş yapıyorlar. Ve bana mesaj atmışlar bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim diye. Evvela bu bana verilmiş bir fırsat değil ve Kargo Firması tercih etmek için bir fırsat sunulsaydı MNG Kargo tercih edeceğim taşımacılık firmalarının arasında Listenin son sırasında bile olmazdı :) gerçekten insanı illallah ettiren bir sistemleri var. Ne çalışanlarından cevap alabiliyoruz ne de verdikleri takip numarasında herhangi bir paket çıkmıyor. Çözülene kadar konu ile ilgili şikayetlerim devam edecektir. Bu yazımı okuyan arkadaşlarımızı da topluca şikayete davet ediyorum CİMER üzerinden şikayet yaparsanız güzel bir aksiyon alacağımızı düşünmekteyim, Saygılarımla...

Dönüş yaptılar mı?

Tunahan

Evet, kargom teslim ediliyor yarın, İstanbul Çeliktepe şube sine getirildi. CİMER e yazın sizde aşırı gecikme olduğunda

Safa
Safa

Sorun kargoda değil burada ama sen kargo sanmaya devam et dostum

Azat

Dostum Aras ve Hepsijet ile gelen 4 kargom 2 günde geçti gümrükten MNG ile olan 3 siparişim 2 haftadır gümrükte nasıl kargoda değil deneyimlerimiz ile konuşuyoruz biz hepsi de aynı tarihli sipariş

Emre
15 Ağustos 2024 17:13
MNG Kargo DHL/MNG Temu Siparişlerini Getirmiyor!

MNG Kargo MNG, Temu Veya Yurt Dışından Gelen Ürünleri Bilerek Deposunda Tutuyor!

Kübra
17 Ağustos 2024 13:35