Kedilerimin Sağlığını Tehdit Eden Mama Sorunu

03 Kasım 2024 18:54

3 aydır temizmama comdan. Mito 15 kiloluk mama alıyorum evimde 4 kedim ve bahçede bir sürü kedi var. Onlara veriyorum. 2 aydır bütün kediler ishal oldu. Veteriner mamayı değiştir dedi. Değiştirdim 2 gün sonra ishal geçti. Siz bu canların sağlığıyla nasıl oynayabilirsiniz. Mamalar denetlenmiyormu. 2 aydır evim battı psikolojim bozuldu resmen

03 Kasım 2024 18:43

Temiz Mama comdan. 15 kiloluk Mito mama aldım. 3 aydır alıyorum. 2 aydır evdeki ve bahçedeki kedilerimin hepsi ishal oldu. En son kusmalar başlayınca mamayı değiştirmek aklıma geldi. 2 günde duzeldiler. Az daha kendi elimle mamadan dolayı olduruyormusum kedilerimi. Bu nasıl sorumsuzluk denetlenmiyormu mamalar benim psikolim bozuldu. 2 aydır evim battı ishalden.

04 Kasım 2024 15:57 (Şikayetten 21 saat sonra)
18 Kasım 2024 03:53

Ben kalan mamaları çöpe attım. Nasıl vereyim kedilere. Bilseydim isteceksiniz saklardim.

Seda
Seda

Bende bahçede beslediğim kedilere Temiz Mama'dan Mito 15 kg'lik mama aldım ve kediler kustu yemediler. Sözde temizmama yerli üretim diye aldığımız mamalar hayvanlara zarar veriyor. Bir daha kesinlikle almayacağım ilk defa aldım ve sonuç böyle oldu sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum...

Yanlış Teslimat Ve İletişim Sorunu: Sokak Hayvanları Aç Kaldı

27 Mart 2025 07:07
Yanlış Teslimat Ve İletişim Sorunu: Sokak Hayvanları Aç Kaldı

Temiz Mama Kedilerim Mito Marka Mamayı Yemiyor

04 Haziran 2025 14:12
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 02:38
Mamaplus Kötü Mama İshal Yapan Mama