Ayça sonuçtan çok memnun

Teknoloji Okulları Büyükçekmece Para İadesi Sorunu

25 Aralık 2024 09:29
Ayça'nın Teşekkür Mesajı
“Param geç de olsa ödendi. Kesinlikle kimseye tavsiye etmeyeceğim bir okuldur. Okulda muhatap olacağınız kimse yok çok üzücu.”

2024/2025 yılı eğitim ödemesi yapmış olduğum b. Çekmece teknoloji okulları'ndan 7 Kasım 2024 tarihinde 7. Sınıftaki oğlumun nakil kayıt dilekçesini okula sundum ve özel okul olduğu için paramızın %10 u kesilerek tarafımıza ödeme yapılacağı söylendi 2 taksit olarak. Normalde 15 gün içinde ödenmesi gereken para geciktirilerek bir kısmı yatırıldı ve diğer kısmı konusunda okul hiçbir şekilde ödeme yapmadı. Arayıp eşim konuşmak istediğinde hiçbir yetkili ile görüşme sağlayamadı. Biz paramızın diğer kısmının ödenip ödenmeyeceği konusunda muhatap bulamadığımız için artık CİMER ve Milli Eğitim Bakanlığına dilekçemizi ilettik. Bu konuda daha fazla yıpranmak istemiyor ve yatırdığımız okul parasını geri almak istiyoruz.

27 Aralık 2024 18:59

Teşekkür ederim şikayet var sayfasina.

02 Ocak 2025 21:05

Cemil
Cemil

Gerçekten çok güzel bir okul. Öğrencileri geleceğe hazırlayan, kişisel sorunları ile ilgilenen, aileler ile devamlı irtibat kuran, öğrenciler arası diyaloğa önem veren kadroları ile çocuklarınızın güvenle okuyabileceği bir okul. Geleceğin genç nesillerinin yetiştirilmesinde başarılar dilerim.

Veli sonuçtan hiç memnun değil

BJK – Kabataş Vakfı Okulları Ön Kayıt Parasını Yatırdık. Fakat Geri Alamıyoruz

06 Mart 2024 12:16
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Erse Eğitim Kurumları Ücret İadesi Sorunu

29 Ağustos 2023 11:16