Veli sonuçtan hiç memnun değil

BJK – Kabataş Vakfı Okulları Ön Kayıt Parasını Yatırdık. Fakat Geri Alamıyoruz

06 Mart 2024 12:16

2024-2025 öğretim yılı için, 31 Ocak 2024 tarihinde okula ön ödeme yaptık. Randevu alarak kesin kayıt için 3 Şubat 2024 tarihinde okula gittik. Vardığımızda sadece öğrenci bilgilerini içeren bir form doldurduk. Ortaokul müdürü olarak tanıtılan Sayın --Hanım'la iki dakikayı geçmeyen, sadece okul fiyatları hakkında görüştüğümüz bir toplantı oldu. Ondan sonra doğrudan kayıt için muhasebeye yönlendirildik.

Okulu tanıtan, bilgi veren, öğrenciyi bile yüz yüze görme zahmetinde bulunmayan bir okula öğrencimizi kaydetmekten vazgeçtik. Asıl felaket bundan sonra başladı. Biz kayıt yaptırmaktan vazgeçtiğimizi ve ön ödemeyi geri almak istediğimizi belirttiğimizde, konu ile ilgili kimseye ulaşamadık.

Muhasebe departmanı bizi beş gün boyunca oyaladı ve eşimin ısrarlı aramaları sonucu, okula gelmemiz ve dilekçe doldurmamız gerektiği söylendi. İşimizi bırakıp okula gidip bahsi geçen dilekçeyi doldurduk. Ancak bize yine iade işlemi yapılmadı, eşimin tekrar yoğun aramaları sonucunda muhasebe departmanından F**Hanım'a ulaşıldı. Söylenen, 'Dilekçeyi daha yeni doldurmuşsunuz, zaten prosedür gereği sizden yüzde on kesinti yapılacak.' Biz ne resmi bir evrak doldurduk ne de bir kayıt yaptırdık.

Paramızın hâlâ iade edilmemesi ayrı bir sorun, mevcut paradan da keyfi olarak yüzde on kesinti yapılması ise başka bir sorun. 6 Mart 2024 itibarıyla hâlâ paramızı alamadık. Tüm şikayet mercilerine (CİMER, Tüketici Heyeti, E-Devlet) konuyu ilettik. Muhtemelen bizler okulu mahkemeye vereceğiz.

20 Mart 2024 16:38

Daha önceden var olan şikayetimin devamı olarak, İstanbul Üsküdar ilçesinde yerleşik BJK-KABATAŞ vakıf okullarını resmi mercilere yaptığımız şikayetlerin geri dönüşü olarak, konunun adli bir vaka olduğu ve mutlak surette dava konusu edilmesi gerektiği bildirilmiştir. Fakat dava açabilmemiz için okulun vergi daire ve numarası gereklidir. Bu konuda yardımcı olunması rica olunur

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Erse Eğitim Kurumları Ücret İadesi Sorunu

29 Ağustos 2023 11:16
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

BJK Kabataş Vakfı Okulları (para İadesi Yapmıyor)

20 Mart 2024 18:01
bjk-kabatas-vakfi-okullari-para-iadesi-yapmiyor-1.pdf

26 Eylül 2023 00:44
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Koleji Kayıt Sorunu Ve Yönetim Tavrı

29 Mart 2024 13:45