Teka Ürünleriyle Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Sami
01 Aralık 2024 22:26

Bin pişmanım. Teka markasını bir daha görmek istemiyorum. Her şeyi sorunlu. Davlumbaz kendi kendine çalışıyor. Hız ayarı değişiyor. Sonra kapanıyor. Dokunmatik panel sorunlu. Açma kapama tuşu bile yok. Montaj sırasında fişini altta bırakmışlar. Bık tır dı. Üstelik en düşük hızda bile aşırı ama çok aşırı gürültülü çalışıyor.
Ocakta su lekesi çıkmıyor. Ocağın döküm ayakları ocak başlıkları hiç temizlenmiyor. Çakmaklar çok hasas bazen çalışıyor. Bazen çalışmıyor. Ocak düğmelerini atalı çok oldu. Ucuz plastik düğme taktım orijinalinden iyi. Fırın güya kendi kendini temizliyor Muş. Hiç işe yaramıyor. Çok fazla ısınıyor sadece.
Keşke almasaydım.

02 Aralık 2024 09:34 (Şikayetten 11 saat sonra)

Volkan sonuçtan çok memnun

Teka Ankastre Da Sorun

Volkan
09 Nisan 2024 23:51
"Teka markası büyüklüğünü gösterdi ve sorunumuzun çözülmesi adına ellerinden geleni yaptıkları için çok teşekkür ederim. İlgilenmeleri ve takip etmeleri bile bizi çok mutlu etti. Zübeyde Hanıma ayrıca teşekkür ederiz."
Teka Ankastre Da Sorun

Veyis
15 Eylül 2023 21:44
Teka Servisin İşini Çok Uzatması
Aslıhan sonuçtan çok memnun

Aslıhan
30 Aralık 2023 12:41
"Müşteri temsilcisi çok ilgiliydi kendisine teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan çok memnun

Hasarlı Ve Kusurlu Teka Ankastre Ürünlerinde Değişim Sorunu

Ahmet
31 Temmuz 01:08
"Merhaba, sorunumu belirttikten sonra, hemen iletişime geçildi ve gerekli aksiyonlar alındı. Destekleri için irtibata geçen ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Tam umudumuzu yitirmek üzereyken, hızlı bir şekilde çözüm sağladılar. Teşekkürler."

Ürünler Sorunlu, Servis Çözüm Sunmuyor, İade Kabul Edilmiyor

Gülsen