Tedi Discount Tekstil Mağazacılık Yalova Çiftlikköy Şubesi Personel Tercihi Başarısız

Aslı
20 Temmuz 2024 21:52

Reyonda kendi yerleri olan iki farklı ürün aldım, ikisinde de ürün etiketleri vardı. Ödeme yaptıktan sonra ürünlerin farklı fiyat olduğunu gördüm, kasada E** Hanım ve Ş** Hanım vardı. E** Hanım'ın arkası dönüktü, Ş** Hanım başka bir müşteriye bakıyordu. Reyona bakabilir misiniz dediğimde E** Hanım cevap vermedi, Ş** Hanım sert bir şekilde 'Şu anda işim var, görmüyor musunuz? ' üslupsuz bir şekilde cevap verdi. Benim muhatabım E** Hanım'dı zaten. O sırada o da Ş** Hanım'ın yanından ayrıldı, geldi. Reyonda ürün yerine baktı, etiketi çıkardı reyondan. Kasaya yöneldi, onunla konuşurken, Ş** Hanım tekrar üslupsuz, kaba, sinir küpü şeklinde bana yönelip cevaplar vermeye başladı. Şu an sizin eksiğiniz için burada beklemek zorunda olduğumu söyledim, üzerine gördüğüm muamele iğrençti. Yıllarca Yalova merkez Tedi'den alışveriş yaptım, böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Yalova Çiftlikköy şubesi müşteri memnuniyeti demiyorum kesinlikle, gerekli olan diyalog sıfır. İletişim sıfır. Ş** Hanım çalışma hayatını sevmiyorsa başka meşguliyetler deneyebilir.

Kasiyerin Müşteri İle İletişim Sorunları

Arzu
03 Mart 2025 00:07

Mağaza Çalışanının Kaba Tavrı Ve Alışverişe Engel Olunması

Tuğçe
15 Ağustos 2025 22:20

Ferit
16 Nisan 2024 21:13
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
02 Kasım 2025 16:12