TCL Televizyon Tcl32s5400af Smart TV TV Kanallarının Kendiliğinden Sürekli Silinmesi

27 Şubat 2024 11:50

TCL32S5400AF FHD/HD Smart TV aldığım televizyonda TV kanalları kendiliğinden siliniyor ve 'sinyal yok' uyarısı veriyor. İnternetten yaptığım araştırmada bu konuda birçok kişinin şikayet ettiğini gördüm. Paylaşılan bilgilere göre TKGS modunu kapalı konuma getirdim, DiSEqC Switch modunu değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi. En son müşteri hizmetlerini aradım, teknik destek biriminden telefona çıkan bayan, TCL televizyonlarında bu durumun normal olduğunu ve TKGS modunu kapalı konuma getirmemi önerdi. Kadına TKGS modunu kapalı hale getirdiğimi ve TV'nin internet erişiminin kapalı olmasına rağmen kanalların silindiğini, bu durumu diğer televizyonlarda yaşamadığımızı söyledim. Bunun üzerine TCL hakkında şikayetimi yazacağımı belirttim. TKGS ve internet kapalıyken güncelleme aldığını müşteri destek hattındaki kadından öğrendik. Arkadaşlar, TCL televizyon almak ayrı bir sorun ve böyle bir teknik destek almak ayrı bir sorun! Bu tür bir sorunla uğraşmak istiyorsanız, alıp almamak size kalmış.

TCL Televizyonumda Sürekli Kanal Silinme Sorunu

07 Nisan 2025 21:38
TCL Televizyonumda Sürekli Kanal Silinme Sorunu

24 Kasım 2024 15:03

TCL TV'nin Kanal Sorunları Ve Kurulumda Yaşanan Hayal Kırıklığı

24 Şubat 2025 21:11
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon 55c728 Uydu Sorunu

21 Eylül 2023 21:01
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Ses Ve Kanal Sıralama Sorunu

20 Nisan 2024 09:44