TCL Televizyon 58P733 Ekran Dalgalanması Ve Uzun Tamir Süreci!

TCL Televizyon 58P733 Ekran Dalgalanması Ve Uzun Tamir Süreci!
14 Eylül 2024 18:59

TCL marka 58p733 TV aldım 5 ay içinde ekranda dalgalanmalar oluştu. Servis çağırdık götürdüler 15 gün geçti. Servisi aradığımızda TV'nin genel merkeze gittiğini öğrendim. Yurt dışından ekran siparişi verilmiş o bekleniyormuş. 21 günde ekranın gelmesi sürecekmiş. Mağduriyetimin derhal giderilmesini istiyorum 6 ay içinde bozulup tamir edilmiş TV istemiyorum değişim talep ediyorum.

Yorumlar (6)

Muharrem

Yetkili firmanın açıklamasında oradaki sayılardan belli bir kısmı tutsa da sorun değildir deniyor Satıcı mağazadaki yetkililerde aynı olması lazım diyor lakin onlarda TCL firmanın demesi üzerine hareket edip sorun yokmuş bir şey olursa biz buradayız diye ifadelerde bulunuldu tabi laf ile kağıt üzerindeki söylemek farklı ondan sebebi ile sesimiz çıkmadı umarım sorun olmaz sizde talebiniz de haklısınız sizde Hakem Heyeti'ne danışın sorun çıkarıyor larsa

Sedef
Sedef

Sorun çözüldü mü? Biz de alalı 5-6 ay oluyor TV'de dalgalanmalar olmaya başladı

Ayşe

Ekran değişimi yapılıp bize teslim edildi ama yine aynı şey yaşanmaya başladı. 10 gün sonra alalı 1 yıl olacak. Tekrar servis aranacak gelip götürecekeler sonra gelmesini bekle iyice tadı kaçtı. Siz eğer 6 ayı geçmeden servisi ararsanız değişim hakkınız oluyormuş biz bunu 10 gün gün ile kaçırdık.

Muharrem

Acaba TV nin arkasındaki seri numarası barkod numarası ile TV kutusunun üzerindeki seri ve barkodu görsel resmini çekip yollarsanız sevinirim Bende uyuşmazlık var ama ben ne desem de sorun yok hepsi aynı diyorlar ve kanıtlamak ta zorlanıyorum eğer sizdeki resimleri görsem sizin TV nin arkasındaki seri numarası ile TV nin kutusunda ki seri numarası tutuyormu tutarsa benim TV de sorun var deyip iadesini talep edeceğim Bende ona göre iadesini yaparım lütfen destek olun

Ayşe

Merhaba şimdi kutudaki barkod ve TV arkasındaki numarayı karşılaştırdım ama evet benimkide farklı numaralar.

Ayşe

Buna hiç dikkat etmemiştim kutusu duruyorsa eve geçince bakıp karşılaştıracağım size dönüş yaparım

Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 17:45
TCL TV Ekran Kırıldıktan Sonra Servis Teslimi Gecikti Değişim Bekliyorum
TCL TV Ekran Kırıldıktan Sonra Servis Teslimi Gecikti Değişim Bekliyorum
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 10:59
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 18:04