12 Aralık 2024 19:01

Marmara Forum Vatan Bilgisayar'dan Haziran ayında çocuğa karne hediyesi diye aldığımız TCL marka akıllı saat 120 gün sonra kapandı. Servis yok hatası verdi. Faturamız ve kutusunun içindeki tüm belgelerle mağazaya gittik ve durumumuzu anlattık. Saatin IMEI numarasıyla kutunun içinden çıkan IMEI numarası uyuşmuyor Tüketici Mahkemesi'ne başvurun diyorlar. Biz sorun yaşamayalım diye internetten veya herhangi bir yerden bile almayıp koskoca mağazadan aldık. Fakat resmen IMEI kayıt dışı akıllı saat satılmış ve hatta böyle bir kodla Vatan da bile satılmadığını söylüyorlar. Kutunun içinden çıkan bir saatin IMEI numarası ile kutunun içindeki kağıtta yazan IMEI numarası nasıl uyuşmuyor ve nasıl bu kodla Vatan Bilgisayar'a böyle bir ürün satmadık denilebiliyor?

12 Aralık 2024 19:00

Haziran ayında çocuğumuza karne hediyesi olarak Vatan Bilgisayar'dan TCL marka akıllı saat aldık. Hatta ürün kampanyadaydı. Saat 2.11.2024 tarihinde servis yok uyarısıyla kullanılamaz duruma geldi. Vatan Bilgisayar'a götürdüğümüzde telefonla kutunun içinden çıkan IMEI numarasının uyuşmadığını telefonun kayıt dışı göründüğünü söyledi. Servise gönderdiğimizde TCL böyle bir kodla Vatan'a ürün satmadığını savunuyormuş. Kutunun içinden çıkan cihazla kayıtlı olan IMEI numarası nasıl oluyor da uyuşmuyor. O zaman bu IMEI kayıtlı cihaz nerede ya da bu saat bu kutuya nasıl girdi? Şaşkınlık içindeyiz ve eğer üretimden veya paketlemeden kaynaklanan bir sorun ise çözülmesini rica ediyoruz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

TCL Çocuk Saati: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

30 Ekim 2024 12:41
Handan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi

21 Aralık 2024 18:01

TCL Telefon Akıllı Saat Ve Vatan Bilgisayar

Hüseyin
08 Eylül 2024 14:12
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

TCL Saat Pişmanlık

06 Aralık 2024 23:22
Onur sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon Su Geçirmez Denilen Çocuk Saatinin Hayal Kırıklığı

30 Kasım 2024 21:06