Atilla sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2023 15:43

15.08.2023 tarihinde Ankamall Media Markt mağazasından TCL mt40x model çocuk akıllı saati aldım. Ürünü satın alırken Türk Telekom'dan çocuk hattı satın alarak 2 yıl boyunca ürüne kasko yaptırdım. Saate Media Markt personeli tarafından sim kart takılarak ürün kurulumu ve tanıtımı yapıldı. Telefonuma TLC Connect uygulamasını indirdim ve kurulumda olan sıkıntıları Connect uygulaması bugün güncelleme yapıyor şeklinde açıkladılar.
Aynı gün 16:30 gibi mağazadan ayrılarak evde saati şarja taktım ve kontrol ettiğimde sim kartın yuvasından çıkmadığını fark ettim. Ürünü paketine kaldırıp 16.08.2023 günü saat 10:00’da ( AVM açılınca) Media Markt mağazasına giderek görevliden sim kartın çıkarılmasını istedim. Birkaç denemeden sonra sim kart yuvadan çıkmayınca TCL markası ile ilgilenen görevlinin 13.30 gibi mağazada olacağını ondan yardım talep etmemi söyledi. Saat 14.00 gibi Media Markt mağazasına gidip TCL görevlisinden yardım talep ettim.
Sim kart yuvası problemiyle ilgili şikayet var sitesinde sim kartın yuvadan çıkarılamadığı ile ilgili şikayet okuduğumu TCL görevlisine söylediğimde “s*** nasıl takılacağını bilmiyor ters takıyor sim kart çıkmıyor” dedi. Sim kartı personelin taktığını ve ürünün çalıştığını beyan etmiştim. Görevli sim kartı çıkarmaya uğraştıktan sonra sim kartı çıkaramadı ve saat sim kartı görmemeye başladı.

TCL görevlisi saati servise gönderebileceğini söyledi. Bende saate ihtiyacım olduğunu ve dün aldığı için arıza varsa değiştirilmesini talep ettim, ürüne sim kart takıldığı için değiştiremeyeceklerini söyledi. Sim kartı personelin taktığını tekrar beyan ettim. TCL görevlisi bir yere gidip geldikten sonra saati değiştiremeyeceklerini söyledi, bu sırada saat sim kartı görmeye başladı ve görevli saatin çalıştığını sağlam olduğunu söyledi.

Media Markt görevlilerine 14 gün içinde cayma hakkımın olduğunu internette h****, t*** gibi sitelerden ürün aldığımda geri gönderimde sıkıntı yaşamadığımı bu sebeple ürünü iade etmek istediğimi belirttim.

Media Markt görevlisi 14 günlük cayma hakkının internetten alınan ürünlerde geçerli olduğunu, bu ürünün mağazadan görerek alındığı için böyle bir hakkımın olmadığını söyledi. Ürünü daha hızlı işlem yapılması ve sorunun tespiti için Fevzi Çakmak 1 sokak ta bulunan KVK servisine 15.30 gibi teslim ettim. Ürünü teslim ederken saat tarafından sim kart görülmüyordu.
Üründe sıkıntı olabilir bu normaldir, ama firma arkasında durmuyorsa o markayı artık tercih etmem.

TCL Telefon Akıllı Çocuk Saatini 2 Gündür Kullanıyoruz!

07 Eylül 2025 23:42

Acil Çözüm Bekleyen TCL Çocuk Saatinin Kapanma Ve Garanti Servisi Sorunu