Sinan sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 20:59

TCL marka klimamı 19 Temmuz 2023'te alıp evime taktırdım ve ortalama 3 aylık yaz döneminde kullandım. Bu sene haziran ayında tekrar açana kadar her şey normaldi. Bu sene açtığımdan bu yana (halen) klima içerisinden şu damlatmakta. Firmanın müşteri hizmetleri ile görüşüp kayıt açtırdım ve Gaziantep'te bulunan ayşe semen vip servis isimli servisi yönlendirdi. 20.06.2024 tarihinde servis eve gelip 3 dakika işlem yapıp 'bu oldu' deyip çekip gitti.

Tekrar aynı hatanın devam ettiğini belirttim ve tekrar gelmelerine ve klimanın yerini değiştirmelerine rağmen hata giderilmedi. Aksine resimlerde görülen şekilde cihaza zarar verdiler. Servislikten anlamayan sözde servis, bir daha gelmek istemeyecek olacak ki hata düzeltildi diye kaydı kapamış ve bir daha telefonumu açmadı.

Genel merkez ile yazılı ve sözlü olarak defalarca görüşmeme rağmen hiçbir aksiyon almayan TCL firmasının benim canım yandı. Ürünün arkasında durmuyorlar. 1 yıllık cihazım garanti kapsamında olmasına rağmen umurlarında bile değil, sizi yok sayıyorlar.

23 Ağustos 2023 16:09

09 Temmuz 2024 12:14

29 Temmuz 2023 12:35
TCL Klima Servis Sorunu!
TCL Klima Servis Sorunu!

TCL Klima Kurulumu İçin Servisten Günlerdir Haber Yok!

18 Ağustos 13:33
TCL Klima Kurulumu İçin Servisten Günlerdir Haber Yok!