Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Tchibo Şikayet, Pasta, Zehirlenme

10 Mart 2024 12:29

Gordion Tchibo da 6 Mart 2024 Çarşamba akşamı saat 6 civarında Profiterol pasta ile latte sipariş ettim. Bu arada mesleğim gereği (Diyetisyen) pastaların günlük yapılıp yapılmadığını sordum Bana her gün saat 15: 00 gibi taze ürünlerin geldiği söylendi. Profiterol pasta tezgahta yoktu fakat son bir dilimin olduğunu ve şanslı olduğumu söyleyerek espri yaptılar. Ürünleri aldım ve lezzetinde herhangi bir anormallik hissetmeden yedim. Yaklaşık14 saat sonra baş dönmesi halsizlik aşırı mide bulantısı ve isal şikayeti ile (iki kez kusma iki kez isal ) kurumumda acil müdahale birimine başvurdum. Serum takılarak müşahede altına alındım. Akabinde iki gün istirahat ile taburcu oldum. Doktorumun teşhisi gıda zehirlenmesi yönündeydi teşhis ve raporum mevcut. Tchibo'dan şikayetçiyim.

11 Mart 2024 16:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Tchibo Müşteri Hizmetleri

16 Mart 2024 05:32

Bilgilendirme sağlanmadı sadece yazdıklarım hakkında konuşuldu araştırıp dönüleceğini söylendi dönülmedi. Bu demektir ki ; olayla ilgilenilmedi.

Humeyra sonuçtan çok memnun

Humeyra
02 Mayıs 2024 19:56
"Süreçte tarafıma yardımcı olan Buyaka şube müdürünüz Cem Bey’e teşekkürlerimi iletirim. Firma kullanmadığım ama kutusunu açtığım ürünü iade aldı."
Tchibo Hiç Kullanılmamış Ürünü İade Almıyor...

25 Eylül 2023 17:36

Tchibo Koşuyolu Şubesinde Kaba Davranış Ve Eksik Hizmet

Deniz
27 Ekim 2025 17:09
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
26 Temmuz 2023 14:56