TCDD Tren Rötarı Problemi Ve Bilet İade Sorunu

Tunahan
22 Ağustos 2024 13:33

21 Ağustos salı günü TCDD den saat 21.05 e iki kişilik Manisa-İzmir tren biletimiz vardı. İstasyona gittiğimizde trenin gelmesi gereken saatte görevliler trenin rötar yaptığını söylediler. Aynı gün içine 23.05 e iki kişilik İzmir-Aydın biletimiz daha vardı ve o trene tam zamanında yetişmemiz gerekiyordu. Ama ilk trenimiz rötar yaptığı için diğer trene’de yetişemeyecektik ve bundan dolayı biletimizi iptal etmek istedik ama resmi olarak trenin gelme saati geldiği için sistem biletimizi iptal etmemize izin vermedi. Çözümü müşteri hizmetlerinde aramak istedik ve TCDD nin biletlerle ilgilenen bir numarasıyla iletişime geçtik, durumumuzu anlattık trenin rötar yaptığı için mağdur olduğumuzu söyledik. Geri dönüş sağladıklarında bilet iadesi için trenin en az 2 saat rötar yapması gerektiğini aksi takdirde bilet iadesi olmayacağını söylediler. Böylesine resmi bir kurum böyle bir saçmalığı nasıl yapabilir. Tren rötarı yüzünden gitmemiz gereken trene yetişemedik ve mağdur olduğumuz halde bilet iademizi yapmadılar. Yani açıkçası bizden bedavaya bilet parası almış oldular.

Torbalı TCDD Ve Çalışanlarının İsini Eksik Yapması

07 Eylül 20:16

Tren Bileti İadesi Gecikti, Bilgilendirme Yapılmıyor

14 Eylül 13:13
tren-bileti-iadesi-gecikti-bilgilendirme-yapilmiyor-1.jpg
Omer sonuçtan hiç memnun değil

Omer
30 Ocak 00:23