Tatilbudur Tatil Bu Mudur?

03 Eylül 2024 17:42

Biz Tatilbudur'dan 24/08/2024-31/08/2024 tarihleri arasında 6 gece 8 gün konaklamalı Balkan Turu aldık. Turla ilgili şikayetlerimi aşağıya maddeler halinde yazıyorum

1:Oteller 2-3 tanesi hariç kötüydü mesela saraybosna'da kaldığımız otelde temizlikçiler camı açık unuttuğu için odamızın tavanında yüzlerce sivrisinek vardı. Resepsiyon gece olduğu için Yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Mecburen biz de aynı yatakta 4 kişi yattık.
Otellerde eşya da yetersizdi. Örneğin saraybosna'da kaldığımız otelde terlik yoktu. Üsküpte kaldığımız otelde buzdolabı, televizyon yoktu ve olan eşyaların hepsi eskiydi.

2. Yemekler kesinlikle kötüydü. Örneğin Belgrad'da kaldığımız otelde akşam yemeği soğuktu ve kahvaltıda da yiyebileceğimiz bir şey çok yoktu o yüzden o otelde aç kaldık.
Bir de hep tavuk yedirdiler bizi tavuktan bıktırdılar.

3:Programda gezilecek yazan şehirlerin yanından geçtik örneğin programda şehir turu yapılacak yazan Budva'nın fotoğrafını çekip gittik

4:Otobüs çok eskiydi

5: Dubrovnik şehrinde 10 kişinin üstündeki grupların kulaklık takılması zorunluymuş biz kulaklık için para verdik ama kulaklıktan ses iyi gelmiyordu

Bu kadar şeye rağmen rehberimiz gayet iyiydi.

Son olarak şunu diyebilirim Tatilbudur pişmanlıktır. Bu turla giden rezil olur

03 Eylül 2024 17:59 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

04 Eylül 2024 15:38

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 14:09
Tatilbudur Balkan Turu Kötü
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 00:19

09 Ağustos 2024 19:24
Tatilbudur Balkan Turu Perdeli Otel Deneyimlerimiz
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 17:59

27 Eylül 2024 10:30