Nur sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 18:28
Nur'un Teşekkür Mesajı
“Desteğiniz için teşekkürler.”

31.12.2023 tarihinde Tatilsepeti üzerinden bir otelde 2 kişi 4 günlük standart oda rezervasyonu gerçekleştirdim. 48000 TL ödeme yaptım. Ayrıca gerekirse iptal edebilmek için 480 TL'ye "Erken Rezervasyon Güvence Paketi" aldım.

21.01.2024 tarihinde fiyatları tekrar kontrol ettiğimde aynı tarihte aynı odanın 44000 TL'ye düştüğünü gördüm. Ertesi gün müşteri hizmetlerini arayıp ucuz olsun diye erken rezervasyon yaptığımı fakat sonrasında fiyatın daha da düştüğünü söyledim. Rezervasyonu iptal edip tekrar mı satın alayım yoksa aradaki fiyat farkını mı iade edersiniz dedim. Fiyat farkını iade edelim dediler. Alternatif olarak bir üst seviye oda olan Superior odaya da yükseltebilirsiniz dedim. (Onun da fiyatı 52800 TL'den 48400 TL'ye düşmüştü.) Tabi öyle de işlem yapılabilir dediler. El yazısı ile dilekçe yazıp resmini mail ile göndermemi istediler. Ayrıca ucuz fiyatın ekran görüntüsünü de iletmemi istediler. İkisini de ilettim. Teyit etmek için tekrar aradığımda 2 iş günü içerisinde inceleyip dönüş sağlayacaklarını söylediler. Bu 2 gün içerisinde fiyat tekrar artarsa ne olacağını sorduğumda ise "Sizin talep oluşturduğunuz tarihteki fiyat dikkate alınacak, zaten ekran görüntüsü olarak da iletmişsiniz bir problem olmaz" şeklinde cevap verdiler. 2 gün sonra müşteri hizmetleri aradı, otelin ücret iadesini kabul etmediğini, fiyatın da tekrar 48000 TL'ye çıktığını, yani bir kaybımın olmadığını söyledi. Fakat ben rezervasyonu iptal edip tekrar satın alarak 4000 TL daha az ödeyebilirdim, beni ücret iadesi yapmam için yönlendirdiler. Tekrar değerlendirmeleri için şikayet kaydı oluşturdum. Görüşme kayıtlarını dinleyip dönüş yapacaklarını söylediler. Aynı gün içerisinde tekrar arandım. Kayıtları dinlediklerini, yanlış yönlendirme yapıldığını kabul ettiklerini fakat fiyat tekrar 48000 TL'ye yükseldiği için yardımcı olamayacaklarını söylediler.

Sonuç olarak 4000 TL daha az ödeyerek aynı odayı alabilecekken, veya sadece 400 TL fazla ödeyip bir üst seviye odayı alabilecekken şu an 48000 TL'ye standart oda almış oldum. Ucuz olsun diye erken rezervasyona teşvik edip fiyat düştüğünde destek olmuyorlar. Bu siteden rezervasyon yaparken aklınızda bulunsun.

Yazdığım dilekçeyi ve düşük fiyatın ekran görüntüsünü ekledim.

24 Ocak 2024 18:38 (Şikayetten 10 dakika sonra)
Nur
Nur
09 Şubat 2024 15:22

Desteğiniz için teşekkürler.

20 Haziran 2023 22:04
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 14:51
Tatil Sepeti Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Menduh sonuçtan hiç memnun değil

Tatilsepeti.com "En İyi Fiyat Garantisi Muhabbeti" Hikayeden İbaret

25 Temmuz 2024 16:06
Tatilsepeti.com "En İyi Fiyat Garantisi Muhabbeti" Hikayeden İbaret
Ulaş sonuçtan memnun

21 Temmuz 2024 16:39
"Bensu Hanım aradı ve telefonda gönlümü aldı, talep ettiğim gibi güzel bir oda ayarlanması konusunda da yardımcı olunacağını söyledi. Teşekkürler..."