Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
23 Kasım 2023 17:40

Obilet sitesinden almış olduğum uçak bileti için tarafıma biletim mail olarak iletilmemiştir. Vize işlemi için biletimi konsolosluğa ibraz etmeliyim. Konu hakkında canlı destek ekibinden destek istediğimde beni uçak firması ile görüşmen istendi. Uçak firması tarom firması yurt dışı firmadır benim görüşme imkanım yoktur madem bu hizmeti veriyorsanız sizin görüşüp bana biletimi mail yoluyla iletmeniz gerekiyor. Bu hizmet verilmeyecek ise acil biletimi iptal edin. Mağduriyetimin acil çözülmesini istiyorum.

23 Kasım 2023 17:39

Obilet üzerinden uçak bileti satın aldım vize işleminde bu bileti sunmam gerekmekte. O biletten bana mail ile biletin iletilmesini istedim ancak bileti kendileri iletemiyormuş uçak firması ile görüşmemi istediler. Uçak firma tarom yurt dışı Romanya firmasıdır. Madem biletimi gönderemiyorsanız bu hizmeti nasıl verebiliyorsunuz ve bu hizmet için nasıl para alabiliyorsunuz. Acil mail adresime biletimin gönderilmesini rica ediyorum gönderim yapılamıyor ise hemen acil biletimi iptal edin başka bir aracıdan bileti alacağım mağduriyetim giderilmediği durumda tüm yasal yollara başvuracağımı bilmenizi istiyorum.

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 01:53
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 00:33

14 Temmuz 2023 09:03
Air Serbia Biletim İptal Oldu Ama Benden Fark İsteniyor
Koray sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 12:51
Corendon Airlines Plansız İptal: Yurt Dışı Uçuş Hayal Kırıklığı