Taner Çağlı - Online İngilizce Okulu Sosyal Medyada Uygunsuz Davranışlar Ve Türkçe Kullanımı Üzerine Şikayet

25 Ocak 2024 00:5428.781

T**** Ç**** adlı kişi, Instagram yorumlarında insanlara hakaret ederek Türkçe'yi kötülüyor ve karalıyor. Paylaşımların altındaki yorumları, görünmemeleri için siliyor. Türkçe hakkında söyledikleri ise inanılmaz. Yaptığım bir araştırmada, okul ortamında da insanlara hakaret ettiğini öğrendim. Uyarım, bu şahıstan ders almayı düşünenlere; kendisi sadece Instagram dünyasında takipçi peşinde koşuyor. Gerekli şikayet işlemlerini CİMER'e yapacağım.

Yorumlar(5)

8 Mart 2025 18:31

Türkçe düşmanlığının arkasında başka sebepler var ama dile getiremiyor çünkü parayı yine düşman olduğu dil olan Türkçe'yi konuşanlardan kazanıyor, kendisi büyük bir açmazda. Bu memlekette bir doğulu alınganlığı diye bir şey var, o da bundan muzdarip en küçük eleştiriyi hakaret olarak alıp küfreder, huyu bu. Kendisi Kürtçe bilenlere İngilizce dersi versin bence.

19 Temmuz 2024 22:25

Daha önce de birkaç kişiye aşağılayıcı ve hakarete varan cümleler gördüm. Bu tarz bir şey için resmi işlem söz konusu olur mu? T** ç**denen kişi garip biri

Taner Çağlı - Online İngilizce Okulu Sosyal Medyada Eleştiriye Hakaret İle Karşılık Verilmesi Üzerine Şikayet

10 Şubat 2024 22:4528.198

T**** Ç**** kendisini eleştiren herkese hakaret ediyor. Daha önce de Instagram hesabında yorum yapan arkadaşlarıma hakar...

5 Destek1 Yorum

Preply'de Gizlilik İhlali Ve Rahatsız Edilme

Preply uygulamasında bir süredir ders veriyorum. İki gündür biri beni rahatsız ediyor. Uygulama üzerinden bu kadar kolay...

1 Destek1 Yorum