Taksiciler Odası Keşan Saros Taksi Durağı Taksici Mağduriyeti

19 Ağustos 2024 18:45

18/08/2024'de, akşam 10:30 sularında Keşan Saros Taksi durağının orada bulunan ofisimden eşim ile beraber masa taşıyacağım sırada Keşan Saros Taksi durağından kavga etmeye meyilli taksici şahıs "buraya park edemezsiniz, taksi durağı çekin arabanızı" bağırma sureti ile taksisinden atlayarak saldırır pozisyonda eşim ve benim üzerime yürüdü.

Benimde iş yerim burada eşyamızı taşıyıp gideceğiz dememize rağmen " tamam fazla duramazsınız deyip tekrardan el kol hareketleri yaparak üzerimize yürüdü. Daha sonra polisleri aramaya çalıştığımız esnada "polisleri arayın benden de selam söyleyin bana hiçbir şey yapamazlar burası benim tapulu malım" deyip hala üzerimize saldırgan tavır ile gelmeye devam etti. Akabinde eşim ile benim fotoğraflarımızı çekti. Sonuç olarak polisler geldi.

Söz konusu taksici kaçtı şikayetçi olduk. Gerçekten bir taksicinin bu şekilde davranması büyük ayıp. Kavgacı oluşu, eşime erkek erkeğe konuşalım diyerek saldırıya geçmesi üzücü. Umarım cezalandırılır ve agresif tavırlarını başkalarına sergilemez. Keşan Saros Taksi Durağı şahsın kendisine gereken uyarıyı yapar. Aksi halde bu şekilde tavır sergileyen taksici yüzünden diğer taksici arkadaşlara yazık olur. Hakkımızı tüm mecralarda arayacağız.

Taksiciler Odası Gebze İstasyon Taksi Mağduriyeti

12 Kasım 2023 15:58

12 Ekim 2024 18:32

Taksiciler Odası Sanatoryum Taksı Şoförü Tacız Ve Darp!

01 Kasım 2023 12:21

04 Temmuz 2024 11:11