Emrah sonucu yetersiz buldu

Taç Defolu Ürün Satıldı Şikayetim Var

31 Temmuz 2024 13:23

Esenyurt City Center AVM Taç mağazasından anneme Anneler Günü'nde hediye çaycı aldım. Ürüne su doldurduğumda altından üç dört yerinden su akıtıyor. Ürünü geri götürüp verdim. 15 gün içerisinde arayacaklarını söylediler. Bir aydan fazla bir zaman geçti. Daha yeni aradılar. Bu defa da Vestel ile ortak çalıştıklarını, ürünü Taç'tan alıp Vestel servisine göndermem gerektiğini söylediler. Madem ortaksınız, siz neden göndermiyorsunuz veya en baştan niye Vestel'e göndermediniz? Böyle saçmalık daha önce hiç yaşamadım. Bu konuyla alakalı paramın iadesini ya da yeni ürün verilmesini talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için en kısa sürede tarafıma cevap verilmesini rica ediyorum.

31 Temmuz 2024 16:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Çözüm Merkezimiz bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çözüm alternatiflerini oluşturuyor, sizinle en hızlı şekilde irtibata geçeceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla

02 Ağustos 2024 21:02

Merhaba bu tür şikayetlerle ilgilenen hiç mi yetkili birisi yok burada en kısa sürede dönüş yapılacağını söylüyorsunuz ilgilenen kimse yok

07 Ağustos 2024 15:48

Merhaba, 29574857 şikayetinize istinaden sürecinizi takip ediyoruz. Bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla.

18 Ağustos 2024 15:56
Taç Defolu Ürün Satıldı Şikayetim Var

Esenyurt City Center Taç mağazasından aldığım ürün sorunlu çıktı ürünü tamire Vestel'e gönderdim sözde ürünü tamir etmişler ama yapamamışlar yine altıdan su akıtıyor paramı. Geri iade edilmesini talep ediyorum konuyla ilgili tarafıma acilen cevap verilmesini talep ediyorum

28 Temmuz 2025 18:23
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
21 Haziran 2024 17:05
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Taç Markası Müşteri Memnuniyetsizliği

Suat
31 Temmuz 2023 17:09
Taç Markası Müşteri Memnuniyetsizliği
Ebru sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 15:38
"Elif Hanım ilgisi için teşekkür ederim"
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
24 Aralık 2024 17:57