Tabii Abonelik İptal Etme

Görkem
17 Haziran 2024 22:05

Hesap açtım, sonra iptal etmek istiyorum. Aboneliğimi iptal edemiyorum. Mail yazıyorum, yine olmuyor. Lütfen aboneliğimi iptal edin. Kullanmak istemiyorum, bir türlü olmuyor. Bu konu hakkında yardım istiyorum. Mail yazdım, kimse bana geri dönüş yapmadı. Hâlâ iptal edilmedi, bir an önce lütfen.

profile profile profile
08 Mart 2025 18:02 (Şikayetten 8 ay sonra)

Merhaba Görkem B.! Artık tabii olarak Şikayetvar.com'dayız. Sorunun devam ediyorsa lütfen [email protected] üzerinden bizimle iletişime geç. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! :)

Yorumlar (8)

Emre
Emre

Tabii ye abone oldum aylık 100 TL kesiyor aboneliğimi iptal ettim ama hala para kesiyor bir türlü düzeltemedim nasıl yapabilirim

Özge
Özge

Tabii uygulamasından üyelik yaptım iptal edemiyorum bu ne saçmalık mail atıyorum dönüş yok

Ugur
Ugur

Uygulamaya üye oldum iptal etmek istiyorum iptal olmuyor ayarlara giriyorum abinelige basıyor iptal seçeneği yok e postadan mesaj yazıyorum dönen yok mağdurum

Zeynep

Uygulamayı silin web sitesinden giriş yapın hesap sonra abonelik sonra üyelik ve iptal şeklinde adımları izleyebilirsiniz Ben üyeliğimi bu şekilde iptal ettim şu an

Dursun
Dursun

Bende iptal edemedim neyspamrsam olmadı iptal eden var mı

Sinem
Sinem

Aynı şeyi yaşıyorum. Az önce tabii standard abonesi oldum. Tek amacım TRT üzerinden olimpiyatları izlemekti. Fakat hiçbir şekilde TRT canlı yayınları açılmıyor. Aboneliğimi iptal etmeye çalıştığımda sistem uyarı veriyor, abonelik iptal yapamıyorum. Dalga mi geçiyorsunuz? Size geri dönüş yapan oldu mu, nasıl halledebildiniz?

Şenol
Şenol

Bende denedim ama cevap vermediler. Siz iptal edebildiniz mi?

Şerife
25 Ocak 2025 20:17