Elif sonuçtan hiç memnun değil

Swarovski Takı Setinde Kalite Problemleri

Swarovski Takı Setinde Kalite Problemleri
31 Aralık 2024 10:12

Ankamall mağazasından küpe kolye seti aldım. Kolye boynumda dönüp arkası öne geliyor. Gevşek taktım, sıkı taktım, faydası yok. Bu şikayetimi dile getirdiğimde ise sanki ben yalan söylüyormuşum gibi (aaa hiç böyle bir şikayet almadık) bana saçma sapan şeyler söylediler. Ürün indirimli olduğu için de iade veya değişim olmuyormuş. (İndirimli ürün o zaman sorunlu, defolu ürün demek. Niye o zaman indirim yapıyoruz diye bar bar reklam yapıyorsunuz? Biz indirimli alınca bedava mı alıyoruz? Verdiğimiz para değil mi? Üstelik indirimli hali bile bir sürü para. Gümüş bir takı o kadar eder mi? Satsan hiçbir maddi değeri de yok.) En son başka zincirle takın diye akıl verdiler. Bundan önce aldığım kolye de aynıydı, şikayet etmedim, olabilir dedim ama bu da böyle çıkınca artık ürünlerinin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum ve bir daha da asla almam. Eğer sektörde iddialı bir marka olmak istiyor ve kaliteli olduğunuzu söylüyorsanız, ürünlerinizin arkasında durun. Hiçbir müşteri arkası öne gelmiş kolyeyle gezmek istemez. Sürekli kolyeyi düzeltmekle uğraşıyorum. Ayrıca taşların rengi zamanla soluyor, görseldeki mavi ilk aldığımda gayet parlaktı. Ayrıca küpelerin kulak girişleri kalitesiz ve uzun, unutup yatınca kulak arkama feci şekilde battı. Eklediğim videoda uzunluk farkı ve kullanılan malzemenin karardığı görülüyor. Yani küçücük küpenin bile tümü gümüş değil. Bir daha Swarovski mi, asla.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 14:04
Engin sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 21:54
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Swarovski Mağazasında Üslupsuz Davranış Ve Ürün Değişim Sorunu

25 Ekim 2024 23:24