Suwen'den Alışverişte Taksit Sorunu Ve İlgisizlik

13 Eylül 2024 17:49992

Suwen'in internet sitesinden pijama takımı ve bir iki ürün daha almak istedim. İstemez olaydım. Kredi kartına 3 taksit deniyordu ama taksit seçeneği çıkmadığı için müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt oluşturuldu, ekran görüntüsünü mail olarak atın denildi. Attım, bir mail bir haber dönüş yok. Kendim ertesi gün aradım, 'aaa görüntü gelmedi' denildi, ben de gittiği ve teslimi gözükmesine rağmen. Tekrar attım. Ne zaman dönüş olur dedim, işlem sırası denildi, tamam bekledim günlerce. Bu arada da siteye bakıyorum, belki düzelmiştir, taksit seçeneği çıkıyordur diye. Bir baktım stoğun bitmiş. Aradım, yetkili her kimse kart bilgilerimin gözükmediğini, o sebeple taksit çıkmayacağını iletmiş ama bana dönüş yapma gereği duyulmamış. Kart bilgilerimi girmem ve özel bilgi diye ekran görüntüsü atarken üstünü çizerek kapatmam, hatta bankacı olmam dışında bir sorun yok. Yetkili o kadar yetkili ki kart bilgilerimi açık onlara atıp göstermemi, göstermedim diye de girmeden taksit yapmaya çalıştığımı düşünüp kaydı kapamış ve bana dönüş yapılmamış. Şu an stok bitti ve çözüm yok. İşlerini iyi yapamayan insanlar, sıfır müşteri memnuniyeti ve hatta senin kart bilgisi giremeyecek kadar bilgisiz olduğunu düşünen çok akıllı yetkililer var. İyi ki var ki kimin neyi yapamadığı belli oluyor! Bu yüzden ne alışveriş yapılır bu markadan ne de muhatap olunur. Bu kadar çünkü ilgi alaka.

13 Eylül 2024 18:29 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla SUWEN

13 Eylül 2024 18:29

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

13 Eylül 2024 18:33

Günlerce dönüş yapmayan Suwen şikayetim buradan iletildikten 40 dakika sonra dönüş yaptı! Ama bir çözüm yok stok bitti ve mağazalarda dahil beden yok. O yüzden Suwenin beni arayıp şikayetimle ilgili konusnasina gerek yok

Suwen'den Aldığım Pijamalarım Gelmedi Ve Bu Durumla Hiç İlgilenilmedi

Melike
Melike
29 Ağustos 2023 22:08363

Suwen'den aldığım pijama takımlarım teslim edildi. Görünüyor fakat bana gelmedi. 21.08.2023 ve 22.08.2023 tarihlerinde 2...

Suwen İade Ücretlerini Yatırmıyor

Funda
Funda
8 Şubat 2024 16:01402

"İlgilendiler teşekkürler, sorun bankada imiş"

Suwen İade Ücretlerini Yatırmıyor

Suwen Ürünü Zaten İade Etmişsiniz Deniyor. Ne Tutanak Var, Ne De Ödeme

Ali
13 Temmuz 2023 16:12923

"Nihayetinde konuyla ilgili rasyonel bir çözüm bulundu ve sorunumuz ortadan kalktı. Yani aslında basitçe, yasal haklarımıza binaen, yasal süreci içinde ürünümüzü iade edip, ücretini geri alabildik... İlgilenen ve çözümün parçası olanlara yeniden teşekkür ederim"

Suwen Ürünü Zaten İade Etmişsiniz Deniyor. Ne Tutanak Var, Ne De Ödeme
1 Destek

Eda
20 Haziran 2024 19:31689

Suwen'den 3 adet pijama takımı aldım. Birisinde kumaş aşınması, diğerinde astar ayrılması diğerinde ise yaka sökülmesi m...

Tümünü Gör

Kübra
Suwen Ürünlerinin Arkasında Durmuyor

Suwen ÜrünlerininArkasında Durmuyor

Büşra
Suwen İç Çamaşırı Boya Veriyor!

Suwen İç ÇamaşırıBoya Veriyor!

Eylül
Suwen Sütyen Sıkıntısı!